Bilgisayarımı az yorunca donmalar takılmalar oluyor ve bir süre sonra da ekrana yeşil çizgiler pixelleşmeler oluyor. Ekran kartım GTX 960 ve Windows 10 sistem. Sorun neden olabilir?
Bilgisayarımı az yorunca donmalar takılmalar oluyor ve bir süre sonra da ekrana yeşil çizgiler pixelleşmeler oluyor. Ekran kartım GTX 960 ve Windows 10 sistem. Sorun neden olabilir?
75 civarı oluyor oyunda normalde de 50 civarı çok değil gibi ama ekran kartından şüpheliyim. Ben de Windows 11'e geçeyim bir de belki işe yarar siye düşünüyorum.
75 civarı oluyor oyunda normalde de 50 civarı çok değil gibi ama ekran kartından şüpheliyim. Ben de Windows 11'e geçeyim bir de belki işe yarar siye düşünüyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz ancak büyük ihtimalle sorun donanımsal.
HD 6950 ve R7 360 ekran kartlarım bu şekilde bozulmuştu. Artifact olarak bilinir.