pescareeee Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Ailemle tartıştım. Çok bilgisayar başında kaldığım için. Oyun oynarken şarteli kapattilar. PCI açtım ve tekrar kapadılar. Bir sorun olur mu? Sistem özelliklerim: RTX 4070 Super. R5 7500F. 32 GB RAM. SSD var 1 TB.
Arkadaşlar merhaba. Ailemle tartıştım. Çok bilgisayar başında kaldığım için. Oyun oynarken şarteli kapattilar. PCI açtım ve tekrar kapadılar. Bir sorun olur mu? Sistem özelliklerim: RTX 4070 Super. R5 7500F. 32 GB RAM. SSD var 1 TB.
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #11 pescareeee dedi: Endişelenmelimiyim veya zarar vermiş mıdır w+650. Güç kaynağım var Genişletmek için tıkla... Endişe edilecek birsey yok fakat çok tekrar edilmemesi gerekir öyle bir durum yaşanırsa önce davranıp pc yi direk siz kapatin Artı 0 Eksi
pescareeee dedi: Endişelenmelimiyim veya zarar vermiş mıdır w+650. Güç kaynağım var Genişletmek için tıkla... Endişe edilecek birsey yok fakat çok tekrar edilmemesi gerekir öyle bir durum yaşanırsa önce davranıp pc yi direk siz kapatin
Batuhann_1923 Decapat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Sistem Özellikleri sʏsᴛᴇᴍ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ ┈╭Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00G9TX Notebook 𝐎𝐒 ⟿ Windows 11 Home 𝐃𝐢𝐬𝐩𝐥𝐚𝐲 ⟿ 15'6inch, 1920x1080p, FHD, 144Hz 𝐏𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐫 ⟿ Intel Core i7-13620h, 10Core 𝐑𝐀𝐌 ⟿ 16 GB, 2 x 8 GB, 5200MHz, DDR5 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐚𝐠𝐞 ⟿ 512 GB, NVMe M.2, 𝐆𝐫𝐚𝐩𝐡𝐢𝐜𝐬 𝐂𝐚𝐫𝐝 ⟿ NVIDIA RTX 4060 115W 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝 ⟿ Nahimic Gaming Audio, 2x2 Speaker ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ 𝐎𝐭𝐡𝐞𝐫 ⟿ Integrated LA1 AI Chip, TPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2025 #12 pescareeee dedi: Endişelenmeli miyim veya zarar vermiş mıdır W+650. güç kaynağım var. Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yaşıyor musun cihazda. Artı 0 Eksi
pescareeee dedi: Endişelenmeli miyim veya zarar vermiş mıdır W+650. güç kaynağım var. Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yaşıyor musun cihazda.
KS KS pescareeee Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #13 Hocam vallahi sağolun içim rahatladı gece uyku uyuyamicaktim masaüstü PC yeni aldım ondan hahsdhdjdjnf Batuhann_1923 dedi: Şu an sorun yaşıyor musun cihazda. Genişletmek için tıkla... Hayır normal açılıyor ve kullanabiliyorum ThqVortex dedi: Önemli olan parça PSU. Gerekli korumalar varsa bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... +650w var thermalthake Zarar verdiğini nasıl anlayabilirim peki burakbcr dedi: Sorunuz hakkında bir şey bilmiyorum ama merak ettim. Ne oynadınız ve ne kadar oynadınızda şalteri indirecek kadar sinirlendiler. Genişletmek için tıkla... Bf1 hahshhsshhs Son birşey daha sorucam sıvı soğutucum var zarar görür mü peki? Bu kesintiden vesayre Artı 0 Eksi
Hocam vallahi sağolun içim rahatladı gece uyku uyuyamicaktim masaüstü PC yeni aldım ondan hahsdhdjdjnf Batuhann_1923 dedi: Şu an sorun yaşıyor musun cihazda. Genişletmek için tıkla... Hayır normal açılıyor ve kullanabiliyorum ThqVortex dedi: Önemli olan parça PSU. Gerekli korumalar varsa bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... +650w var thermalthake Zarar verdiğini nasıl anlayabilirim peki burakbcr dedi: Sorunuz hakkında bir şey bilmiyorum ama merak ettim. Ne oynadınız ve ne kadar oynadınızda şalteri indirecek kadar sinirlendiler. Genişletmek için tıkla... Bf1 hahshhsshhs Son birşey daha sorucam sıvı soğutucum var zarar görür mü peki? Bu kesintiden vesayre