MSConfig hizmetlerini kapatmak sorun çıkarır mı?

Logitech G HUB, Steam gibi bir takım uygulamalar açılmadı, onlar için hizmeti yeniden aktive ettim. LoL'de FPS'im 350'den 90'lara kadar düşmüştü, bilette böyle dendiği için yaptım ve cidden FPS tekrardan 350'lere çıktı. Sorun çıkardıkça hizmetleri açarım, FPS yine düşerse yapacak bir şey yok :D
Arkada çalışan gereksiz şeyler kapanınca fps artması normal ama gerekli şeylerde gidebilir. Eğer isterseniz şu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Burada da gereksiz hizmetleri vb nasıl kapatabileceğinizi göstermiş. Gayet güzel bir rehber. Ayrıca technopat forumda da bir sürü gereksiz hizmet kapatma ile ilgili rehber var. Onlara da bakın derim.

Arkada çalışan gereksiz şeyler kapanınca FPS artması normal ama gerekli şeylerde gidebilir. Eğer isterseniz şu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videoyu görmüştüm ama biraz usendigimden ve kullanımıma çok bir etkisi olacağını düşünmediğimden yarıda çıkmıştım. Teşekkürler, deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı