Bilgisayarda oyun oynarken veya Steam'de video izlerken fullscreen yaparsam ekranım kararıyor ve görüntü gelmiyor pencereliye alana kadar aynı kalıyor ve bazı hikayeli oyunlarda bu büyük bir problem haline geldi ekran kartım Valorant'a yeterli olmasına rağmen onda da aynı problem var.
AMD Radeon 570 serisini kullanıyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Allah razı olsun kanka AMD ile irtibata geçtim 2 aydır internette sorunun sebebini çözümünü arıyordum bilgisayarıma yetkili biri bağlandı ancak kalıcı bir çözüm bulamadım sayendi hallettim çok sağ ol.