Bilgisayarda oyunlara drop giriyor ve mavi ekran veriyor

Mercoo

Hectopat
Selamünaleyküm benim bilgisayarımı aldığımdan beri yaşadığım sorun var. Bilgisayarı açarken şifre ekranında bile kasmalar oluyor masaüstünde klasör bile açarken geç açıyor. Anlamsız bir drop var ve geri yollamadım kasayı, şu an cefasını çekiyorum. Windows 10 Pro kullanıyorum bayağıdır mavi ekran alıyorum ve oyunlarda daha çok mavi ekran veriyor. Daha yüksek performans vermesi gereken bilgisayar istediğimi vermiyor üstüne anlamsız yere kasmalar oluyor. Sorun nerede olabilir. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows orijinal mi hocam?
Orijinal olup olmamasıyla ne alakası var?
Olay Dump dosyasında, Windows'un korsanlığında değil.

Gülücük atan arkadaş, bir bildiğim var ki böyle diyorum değil mi?
Çözüm sekmeme bakabilirsin Hatta direkt oraya yönlendireyim.

Arkadaşlar dosya paylaşmadan yorum yapmayın ya!
Arkadaş drop olduğunu ve bilgisayarın ağır çalıştığını belirtmiş bende bu durumun genellikle HDD'den olduğunu söyledim ve test sonucunu istedim mavi ekran ile alakalı bir şey söylemedim. Kızgın atmanızın nedeni nedir?

Dosya gördün mü?
Dosya görsen eyvallah, bir şey demem.
Anladın mı beni şimdi?

Kategoride en çok bizi uğraştıran insanlar böyle insanlar işte.
Dosya görmeden konuşuyorlar, konu karman çorman oluyor.
Adamın kime güveneceği belli olmuyor.

Sence? Elbette sana diyorum.
Tartışmayı keselim de dosyaları bekleyelim.
Uzadıkça uzar bu.
@Mercoo dosyalarını paylaş lütfen.
Tahminle iş yürümüyor.
Bütün olay bu arkadaşlar, alınacak olan alınsın.
Umrumda değil.

Sence? Elbette sana diyorum.
Tartışmayı keselim de dosyaları bekleyelim.
Uzadıkça uzar bu.
@Mercoo dosyalarını paylaş lütfen.
Tahminle iş yürümüyor.
Anlamıyorsun, arkadaş diyor ki bilgisayar ağır çalışıyor, şifre yazarken donuyor bende genellikle HDD kaynaklı olduğunu söyledim, test istedim. Mavi ekran ile alakalı bir şey bile söylemedim. Umarım bundan sonra konunun tüm içeriğini okuyup yanıt verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…