Bilgisayarda oyunun ortasında görüntü gidiyor

VivyS

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, PC'de oyunun ortasında görüntü gidiyor ve fanlar son hızda dönmeye başlıyor herhangi bir ısınma sorunu yok işlemcim yük altında bile 60 dereceyi geçmiyor bakımları yeni yapıldı, sorunu çözmek için ekran kartı BIOS'unu güncelledim, driverları DDU ile kaldırıp tekrar kurdum, bütün Update'ler son sürüm, ısınma sorunuda yok sizce problemin kaynağı nedir? Güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum ama bir yandan da acaba ekran kartında donanımsal bir problem mi var diye düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Fanlar kendini sonluyorsa ekran kartıyla ilgili bir sorun. Özellikle de ekran kartının fanları da sonlanıyorsa tabii. Fakat emin olamadım. Tam sistemi atar mısınız?
Not: Bilgisayar kendini resliyor veya kapanıyor olsaydı güç kaynağı diyebilirdik. Fakat her güç kaynağı aynı tepkiyi vermeyeceği için tam sistemi bi gönderin bakalım.

Ryzen 5 5600X.
Gigabyte B550M S2H anakart.
Gigabyte Eagle RTX 3060 Ti ekran kartı.
8x2 G.Skill 3200 MHz RAM.
Kioxia 500 GB M.2 SSD.
Güç kaynağı sanırsam Corsair 600+50 Plus olması lazımdı tam hatırlamıyorum.
Ekran kartının fanları da sonlanıyor hocam.

Fanlar kendini sonluyorsa ekran kartıyla ilgili bir sorun. Özellikle de ekran kartının fanları da sonlanıyorsa tabii. Fakat emin olamadım. Tam sistemi atar mısınız?
Not: Bilgisayar kendini yeniden başlatıyor veya kapanıyor olsaydı güç kaynağı diyebilirdik. Fakat her güç kaynağı aynı tepkiyi vermeyeceği için tam sistemi bir gönderin bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı