Bilgisayarda sadece 1 hizmeti çalıştırmak mümkün mü?

KilliaVl

Picopat
Daha fazla  
Selamlar uzun zamandır merak ettiğim bir konu hakkında soru sormak istedim bildiginiz gibi oyun oynarken arkada calisan bir suru hizmet calisiyor ve RAM CPU'dan yiyor. Bilgisayarda sadece oyunu calistirmak mumkun mu yani sistemin bütün gücünün oyuna vermesi mümkün mü? PC'yi calismasına yarıyan hizmetler hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar uzun zamandır merak ettiğim bir konu hakkında soru sormak istedim bildiginiz gibi oyun oynarken arkada calisan bir suru hizmet calisiyor ve RAM CPU'dan yiyor. Bilgisayarda sadece oyunu calistirmak mumkun mu yani sistemin bütün gücünün oyuna vermesi mümkün mü? PC'yi calismasına yarıyan hizmetler hariç.

Windows 10 Basic version gibi bir sürüm vardı bu sürümde düşük laptoplarda Windows 10'u kullanmak için sadece 1-2 uygulama kullanılabiliyordu. O sürüm hala duruyorsa bakabilirsiniz.

Microsoft store girin.
Wintoys yazarak arama yapın ve indirip kurun.
Programı çalıştırın. Her türlü ince ayarı, performans ayarını, arka plan hizmetlerini kapatma vs. kolaylıkla ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.
İyi akşamlar...

Atlas OS Gibi modlu Windowslar kurabilirsiniz. Veya Winutil ve ShutUp10++ yazılımları ile arkada çalışan gereksiz hizmetleri kapatabilirsiniz.

Atlas OS gibi modlu Windows'lar kurabilirsiniz. Veya winutil ve shutup10++ yazılımları ile arkada çalışan gereksiz hizmetleri kapatabilirsiniz.

Microsoft Store girin.
Wintoys yazarak arama yapın ve indirip kurun.
Programı çalıştırın. Her türlü ince ayarı, performans ayarını, arka plan hizmetlerini kapatma vs. kolaylıkla ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.
İyi akşamlar...

Windows 10 Basic version gibi bir sürüm vardı bu sürümde düşük laptoplarda Windows 10'u kullanmak için sadece 1-2 uygulama kullanılabiliyordu. O sürüm hala duruyorsa bakabilirsiniz.

Önerilerinizi dikkate alacağım ama sorumu tam anlayamadınız sanırım ornegin RDR2 oynuyorum arkada calısan her şeyi kapatmak mumkunmu Explorer falan her şeyi sadece oyun acık kalacak boyle birseyumkunmu.

Önerilerinizi dikkate alacağım ama sorumu tam anlayamadınız sanırım ornegin RDR2 oynuyorum arkada calısan her şeyi kapatmak mumkunmu Explorer falan her şeyi sadece oyun acık kalacak boyle birseyumkunmu.
"Her Şey" Derken çoğu şeyi kapatırsınız, söylediğim Atlas OS ve diğer yazılımlar Windows'u bozmayacak kadar hizmetleri kapatıyor.

Sorunu gayet iyi anladık ve herkes mümkün olabilecek şeyleri yazdı.
Sorunun cevabı: MÜMKÜN
Verilen cevaplar : İmkanlar dahilinde yapılabilecek olan şeyler.

Yapılması mümkün olan ama bırakın sizi-bizi türkiye de belkide hiç kimsenin yapamayacağı şeyler üzerinde fikir alışverişinde bulunmak amacı ile açtıysanız konuyu, o zaman biz anlamamışız demektir.

Her şey" derken çoğu şeyi kapatırsınız, söylediğim atlas OS ve diğer yazılımlar Windows'u bozmayacak kadar hizmetleri kapatıyor.

AtlasOS kullandım uzun zaman sonra reviosa gectim ve daha iyi olduguna karar verdim fakat benim bahseddigim şey daha ayrıntılı bilir misinis bilmem jetboost diye bir program vardı eskiden bu program her şeyi kapatıyordu arka planda sadece oyun acık kalıyordu bu isi manuel yapabilir miyiz?

Bro bu mumkun degil. Cunku 1 hizmet, Windows'un calisabilmesi icin yeterli degil. Gereksiz hizmetler kapatilir, ama birden fazla zorunlu hizmet var. Ornegin hesap hizmeti kapanirsa oturum acilmaz, simdi nasil kullanacaksin ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı