Bilgisayarda sadece belli bir program için VPN kullanmak mümkün müdür?

nasiptevarsa

Hectopat
Merhaba. Biliyorsunuz ki Discord erişime kapatıldı. Ben sadece Discord uygulaması için VPN açmak istiyorum. Yani CS girerken VPN açık olmasın ping girmesin, bilgisayara fazla yük binmesin.

Ayarları yanlış yapmışsınız. Eğer doğru ayar yaparsanız sadece Dc ye bağlanır. 4 yıldır kullandığım VPN. Ben de olup da siz de olmuyorsa benim sorunum değil.
Ayarları doğru yaptığıma eminim, diğerlerine kıyasla fiyatı daha uygun olduğu için bende yıllardır kullanıyorum. :)

Kaspersky VPN'de bölünmüş tünelleme özelliğini denedim, VPN sadece Discord'da değil tüm uygulamalarda çalışıyor.

35₺'ye kişiye özel proxy alınıp proxycap ile proxy sunucusunu sadece discordda kullanılabilir. Metin2, Knight oyuncuları bilir bunu. :D
PvP serverlarda çalışıyor mu? 2 hesap sınırı var normalde çoğu PvPde. 4 hesap falan oynayabilir miyim?

PvP serverlarda çalışıyor mu? 2 hesap sınırı var normalde çoğu PvP'de. 4 hesap falan oynayabilir miyim?

Evet ama hem kendi internetin hem de VPN ile baglanamazsın. PvP sunucular için proxy kullanman lazım.
Şuranın fiyatları uygundu Jet Hızında Bağlantı İçin JETPROXY'i Seçin

Ek olarak proxyleri kullanmak için proxifier kullanman lazım.

Nasıl yapacağını bilmiyorsan Google amcaya "Metin2 PvP proxifier kullanımı" yazarak öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı