Bilgisayarda sadece SSD var, ikinci disk takmalı mıyım?

kemaltahir

Hectopat
128 gb Ssd olduğu için büyük dosya yazım işlemini yapamıyorum onun için dizüstünden çıkan diski harici yaptım ve bunu kullanıyorum.. Pratiklik ve her zaman tak çıkar olmaması açısından DVD yerine ikinci bir depo disk takmak mantıklı mıdır, yoksa harici ile idare edeyim mi?
Aslında öyle çok büyük dosyalarla da pek işim yok 500 gb disk yetiyor ama bunu bilgisayarın içine taksam nasıl olur ya da harici olarak mı kalsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keyfine kalmış, bıktım tak çıkardan diyorsan kasa içine elindeki Notebook HDD de takabilirsin. Tam oturmaz ama bir şekilde tek vidaylada tutturabilirsin bide küçük olduğu için boş bulduğun ve vida deliği olan bi yere dikine-yatay nasıl istersen montajla. SSD ve HDD birlikte performanslı çalışır sorun olmaz.

Peki ben ne yapayım? 80 GB HDD. :D Şaka bir yana, bence HDD'yi takmalısın, SSD'de sadece Windows ve kullandığın programlar olur. :)

dDAbFgh.png

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı