Bilgisayarda sıkılınca ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 663

kYn

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 2 ay önce tam 3 sene istediğim şey olan bilgisayarı aldım. Ancak sürekli aynı şeyleri yaptığımdan dolayı (oyun oynamak, video izlemek, müzik dinlemek, dizi izlemek) artık sıkılmaya başladım. Bilgisayar üzerinde yapabilecek başka bir şey önerisi olan var mı?

Selamlar, yaklaşık 2 ay önce tam 3 sene istediğim şey olan bilgisayarı aldım. Ancak sürekli aynı şeyleri yaptığımdan dolayı (oyun oynamak, video izlemek, müzik dinlemek, dizi izlemek) artık sıkılmaya başladım. Bilgisayar üzerinde yapabilecek başka bir şey önerisi olan var mı?

Saçma olabilir ama LoL'e başla. Veya farklı bir oyunada başlayabilirsin.

Eğer kodlamaya ilgin varsa kodlama öğrenebilirsin.

Dota ve LoL gibi oyunlara kesinlikle başlamanı önermem, ileride pişman olursun. Sürekli bilgisayar başında vakit geçireceksin diye bir kaide yok; spor, kitap okuma ve yürüyüş gibi aktiviteler de yapabilirsin.

Eski flash oyunlarını oynamayı deneyebilirsin.
Flashpoint programı ile.

Görsel kalitesi çok yüksek oyunları oyna. Bazı oyunlar sırf görüntüsü ile bile memnun ediyor. Özellikle monitörünüz 1080p ise daha yüksek çözünürlüklü monitör kullanmanı öneririm gerçekten oyundan alınan keyfi arttırıyor eğer sistem güçlüyse tabii.

Kodlama öğren, Unreal Engine öğren, Adobe After Effects öğren Premiere Pro öğren projeler yap.
Bu tarz editleri öğrenebilirsin oyunlarını kaydedip editleyip paylaşabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kodlama öğren, Unreal Engine öğren, Adobe After Effects öğren Premiere Pro öğren projeler yap.
Bu tarz editleri öğrenebilirsin oyunlarını kaydedip editleyip paylaşabilirsin.

Edit öğrenebilir evet bende editörüm güzel bir aktivite.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı