Bilgisayarda şüpheli 753 KB HTML dosyası var

Hocam vt temiz diyor

Yani temiz olması gerektiğini düşünüyorum. HTML’e kötü amaçlı JavaScript yazacak kişi sayısı çok azdır. Ayrıca yönlendirmede bir sorun yaşamadıysan problem yoktur. Yine de için rahat etmezse format atıp BIOS güncellemesi yapabilirsin, ancak ben temiz olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarı gözlemlemeye devam et bence.

Yani temiz olması gerektiğini düşünüyorum. HTML'e kötü amaçlı JavaScript yazacak kişi sayısı çok azdır. Ayrıca yönlendirmede bir sorun yaşamadıysan problem yoktur. Yine de için rahat etmezse format atıp BIOS güncellemesi yapabilirsin, ancak sanmıyorum.

Hocam açınca Instagram logosu çıkıyor sonra gidiyor devamı siyah ekran. Son günlerde söyle bir his var ya antivirüsün bile göremiyeceği sağlam bir virüs yedi isem ya her şeyimi uçururlarsa diye böyle bir korku var, hatta tarayıcımı Opera GX'den Brave'e geçiriyorum Brave kullanırken de 1-2 gün sonra tüm oturumum kapanmış idi ama hala Google da gozüküyordu. Hocam format atmaya da elim gitmiyor 950 GB'a yakın dosya var RDR2 falan.

Yani, içini rahatlatacaksa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bence bir iki gün gözlemle, görev yöneticisinden arada kullanım oranlarına bak.

Ayrıca öyle sağlam virüs yemekte kolay değil. Harbi uğraşman gerek (yada çok şanssız).

Yani, içini rahatlatacaksa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bence bir iki gün gözlemle, Görev Yöneticisi'nden arada kullanım oranlarına bak.

Ayrıca öyle sağlam virüs yemekte kolay değil. Harbi uğraşman gerek (ya da çok şanssız).

Hocam PC'deki tek korsan şeyler NFS MW Carbon (my abondomware dan), eski bilgisayardan flashpoint ve GTA SA. Bir de bu dosya ayın 18'inde indirilmiş eger bir şey yapacak olsa idi çoktan yapıcağını yapar mıydı?

Şu an lisanslı Kaspersky İnternet security yüklü.ve 14 gün deneme süresi olan malwarebytes

Hocam PC'deki tek korsan şeyler NFS MW Carbon, eski bilgisayardan flashpoint ve GTA SA. Bir de bu dosya ayın 18'inde indirilmiş eger bir şey yapacak olsa idi çoktan yapıcağını yapar mıydı?

Açtığın zamandan bu zamana kadar bir şey olmadıysa demek ki iyi yazılmış bir virüs (!) Şaka bir yana, bir şey yok hocam, içiniz rahat olsun. Şimdiye kadar bir şey olmuş olurdu.

Açtığın zamandan bu zamana kadar bir şey olmadıysa demek ki iyi yazılmış bir virüs (!) şaka bir yana, bir şey yok hocam, içiniz rahat olsun.

Tamam hocam dosyayı siliyoum. Size çok ufak bir sorum daha var bugün Malwarebytes 5 saatlik bir tarama yaptı şu vs projemi virüs olarak algılayan,1.7 milyon civarı dosya taradı ama Kaspersky en son taramasında 1 saatte 2.2 milyon civarı dosya taramış idi sizce neden böyle bir fark var?

Tamam hocam dosyayı siliyoum. Size çok ufak bir sorum daha var bugün Malwarebytes 5 saatlik bir tarama yaptı şu vs projemi virüs olarak algılayan,1.7 milyon civarı dosya taradı ama Kaspersky en son taramasında 1 saatte 2.2 milyon civarı dosya taramış idi sizce neden böyle bir fark var?

Yani her antivirüs aynı şekilde tarama yapmıyor. Bunu net bir biçimde açıklamam zor çünkü birden fazla durum var. Mesela daha önce taranmış ve değişmemiş dosyaları atlayabilir.

Yani her antivirüs aynı şekilde tarama yapmıyor. Bunu net bir biçimde açıklamam zor çünkü birden fazla durum var. Mesela daha önce taranmış ve değişmemiş dosyaları atlayabilir.

Tamam hocam içimi rahatlattınız teşekkürler. USB'den Kaspersky ile taratınca ben de temiz olduğuma emin olacağım artık. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı