azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Tam tempdeki dosyaları silecektim ekran gitti aç kapa yaptım böyle oldu nasıl düzelir?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.572 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Eylül 2023 #2 azzentor dedi: Tam tempdeki dosyaları silecektim ekran gitti aç kapa yaptım böyle oldu nasıl düzelir? Eki Görüntüle 1941986 Genişletmek için tıkla... Hocam bu temp'le alakalı değildir ya ben 300 kere sildim birşey olmadı. Artı 0 Eksi
azzentor dedi: Tam tempdeki dosyaları silecektim ekran gitti aç kapa yaptım böyle oldu nasıl düzelir? Eki Görüntüle 1941986 Genişletmek için tıkla... Hocam bu temp'le alakalı değildir ya ben 300 kere sildim birşey olmadı.
KS KS azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 WosTidReis dedi: Hocam bu Temp'le alakalı değildir ya ben 300 kere sildim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten temple alakalı değil bende siliyorum ama birden bozuldu ondan belirtmek istedim aç kapa yaptım düzeldi gibi oldu YouTube'dan video açtım spaceden durdurdum yine böyle oldu PC gg herhalde. Artı 0 Eksi
WosTidReis dedi: Hocam bu Temp'le alakalı değildir ya ben 300 kere sildim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten temple alakalı değil bende siliyorum ama birden bozuldu ondan belirtmek istedim aç kapa yaptım düzeldi gibi oldu YouTube'dan video açtım spaceden durdurdum yine böyle oldu PC gg herhalde.