PoLyNa Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci: i5 11400f ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18 Cinsiyet Erkek Meslek vfx editörü - after effects - blender 24 Ekim 2023 #21 Maxtoric dedi: Bu ara mac sistemi de atmışsın mac ile the last of us oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da bazı ps4 emulator olduğunu iddia eden siteler hem Windows hem mac diye yazmış bende o yüzden özellikle belirtmek istedim dedim belki mac için vardır. Ama olsa önce Windowsa gelir diye tahmin ediyorum ardadmrknn dedi: Güzel düşünce, mesela ilk oyunu bana pahalı geliyor diye almıyorum Bence de hocam. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu ben aldım istersen vereyim aile paylaşımı ile steamdan paylaşabilirim kütüphaneyi
Maxtoric dedi: Bu ara mac sistemi de atmışsın mac ile the last of us oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da bazı ps4 emulator olduğunu iddia eden siteler hem Windows hem mac diye yazmış bende o yüzden özellikle belirtmek istedim dedim belki mac için vardır. Ama olsa önce Windowsa gelir diye tahmin ediyorum ardadmrknn dedi: Güzel düşünce, mesela ilk oyunu bana pahalı geliyor diye almıyorum Bence de hocam. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu ben aldım istersen vereyim aile paylaşımı ile steamdan paylaşabilirim kütüphaneyi
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #22 PoLyNa dedi: İlk oyunu ben aldım istersen vereyim aile paylaşımı ile steamdan paylaşabilirim kütüphaneyi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi
PoLyNa dedi: İlk oyunu ben aldım istersen vereyim aile paylaşımı ile steamdan paylaşabilirim kütüphaneyi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi
PoLyNa Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci: i5 11400f ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18 Cinsiyet Erkek Meslek vfx editörü - after effects - blender 24 Ekim 2023 #23 ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil istediğin zaman yaparız oyun bir yere kaçmıyor ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun
ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil istediğin zaman yaparız oyun bir yere kaçmıyor ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun ardadmrknn dedi: Teşekkür ederim hocam ama bu aralar oynayamam, oynayacağım zaman yapabiliriz ama değil mi Genişletmek için tıkla... Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #24 PoLyNa dedi: Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun Genişletmek için tıkla... Mezunum hocam, ders çalışmam lazım PoLyNa dedi: Hiç sıkıntı değil istediğin zaman yaparız oyun bir yere kaçmıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
PoLyNa dedi: Okuldan dolayı mı oynayamıyorsun Genişletmek için tıkla... Mezunum hocam, ders çalışmam lazım PoLyNa dedi: Hiç sıkıntı değil istediğin zaman yaparız oyun bir yere kaçmıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
PoLyNa Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci: i5 11400f ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18 Cinsiyet Erkek Meslek vfx editörü - after effects - blender 24 Ekim 2023 #25 Mezunssanız niye ders çalışıyorsunuz hocam yaş kaçtı bu arada?
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #26 PoLyNa dedi: Mezunssanız niye ders çalışıyorsunuz hocam yaş kaçtı bu arada? Genişletmek için tıkla... Daha iyi sıralama için mezuna bıraktım hocam, yaş 18
PoLyNa dedi: Mezunssanız niye ders çalışıyorsunuz hocam yaş kaçtı bu arada? Genişletmek için tıkla... Daha iyi sıralama için mezuna bıraktım hocam, yaş 18