Bilgisayarda The Last of Us 2 oynanabilir mi?

Kartın 3060 gücünde güzel, güçlü, iyi kart ama emülatör ile oynayabileceğini sanmıyorum. O kart 2.Oyunun remakesini yüksek ayarda rahat 100 FPS'te kaldırır. Bence bir kaç ay bekle remake çıkış yapsın.
nasıl oynatmaz ya daha ne olsun 4090 mı alayım 2.yi bekleyemem ya steamdan 1'i aldım en az 5 kere kendim 10 kere de youtubedan bitirdim abartısız. bi 2'yi oynayamadım ya ps4'de 1'i bitirmiştim aslında keşke 1 yerine 2 oynayaydım

PS 5 çıktığı için The Last Of Us Part 2'nin Remakesi çıkacak. Artık bilgisayar sistemleri konsolları aştığı için ve PC oyuncuları beklediği için Naghty Dog bilgisayar için de portlar.
resmi bir açıklama yok ama

Çıkacak olan ne?
knk profil çok iyi bu arada bayıldım benim dc profilinden iyi

PS 5 çıktığı için The Last Of Us Part 2'nin Remakesi çıkacak. Artık bilgisayar sistemleri konsolları aştığı için ve PC oyuncuları beklediği için Naghty Dog bilgisayar için de portlar.
2'nin remake çıkarsa peşine part 3 çıkar bu sefer ps5 emulator arayacam kısır döngü :D

nasıl oynatmaz ya daha ne olsun 4090 mı alayım 2.yi bekleyemem ya steamdan 1'i aldım en az 5 kere kendim 10 kere de youtubedan bitirdim abartısız. bi 2'yi oynayamadım ya ps4'de 1'i bitirmiştim aslında keşke 1 yerine 2 oynayaydım

resmi bir açıklama yok ama

knk profil çok iyi bu arada bayıldım benim dc profilinden iyi
Sabır en büyük erdemdir. O ekran kartı emülatörde perfonmans alamazsın. Yine de dene. Ama oyunu satın alman gerekecek.
Daha var ama bence ona, yoksa illa çıkacak da ne zaman işte 💀
2025 gibi çıkartırlar artık. Naughty Dog çok hantal çalışıyor.

Sabır en büyük erdemdir. O ekran kartı emülatörde perfonmans alamazsın. Yine de dene. Ama oyunu satın alman gerekecek.

Bilmiyorum, dizinin 2.sezonuyla birlikte falan da çıkabilir. Çıksa da bir şey olmaz zaten kaç kere izledim oyunu.

Bilmiyorum, dizinin 2.sezonuyla birlikte falan da çıkabilir. Çıksa da bir şey olmaz zaten kaç kere izledim oyunu.
bende çok izledim de oynamak istiyorum ya

knk oynayacaksam alırım oyunu para dert değil the last of us'a feda olsun

2025 mi?

ben en iyisi ps4 alayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı