Bilgisayarda trojan var

Tobik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün arkadaşlarım ile crackli oyun indirdik ve Kaspersky ile tarama yaptık. Onlarda trojan buldu ama bende bulmadı. Aynı dosyaları indirdik aynı şeyleri yaptık ne yapabilirim? Kaspersky ile tam tarama yaptım Malwarebytes ile de tarama yaptım ama bulmadı ne yapabilirim? Not: Crackli oyunu hemen sildik ve Steam üzerinden para verip almayı düşünüyoruz.

Daha önce başka korsan oyun indirdiysen veya antivirüs programlarınız farklı olduğu için olabilir.Torrent dosyalarının sadece bazılarında virüs çıkmaz,hepsinde var.Hepside bilgisayara zarar verebilecek türden virüs.Rusya siber suçları en çok işleyen ülke,hiç farkınız olmadan bilgisayarınız hacklenebilir.

Not : Virüs olabilir indirmeyin
Daha önce başka korsan oyun indirdiysen veya antivirüs programlarınız farklı olduğu için olabilir. Torrent dosyalarının sadece bazılarında virüs çıkmaz, hepsinde var. Hepside bilgisayara zarar verebilecek türden virüs. Rusya siber suçları en çok işleyen ülke, hiç farkınız olmadan bilgisayarınız hacklenebilir.

İlk defa indirdim her şeyi sildim tarama yaptım YouTube'dan videolara bakıyorum trojan nasıl anlaşılır falan diye bu arada bir arkadaşımın Steam hesabı çalındı ama geri aldı şifreleri falan değiştireceğim.

Bu rehberi uygulayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı