Bilgisayarda Unity tabanlı oyunlar açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MustafaYavas

Femtopat
Merhabalar herkese öncelikle,
Simulasyon oyunları genellikle Unity tabanlı oluyor şu sıralar. İnternet Cafe Simulator, streamer daily gibisinden. Ben de internet Cafe Simulator oyununda bir hata almıştım Unity ile ilgili. Açılmıyor diye tekrardan başka bir siteden indirdim ama sonuç aynı oldu.
Hata Unity 2019 hatası oluyor. Sadece bu oyunda olduğunu sandığım için boş vermiştim, o oyunu da oynamayıveririm demiştim.
Ancak fark ettim ki bilgisayarımda hiçbir Unity tabanlı oyun açılmıyor. Steam'de bedava olarak oynanabilen business tour bile. Bu konu hakkında hata fotoğrafını da bırakıyorum. Yardım edebilecek kişi var mıdır?

p6r6Jm.png

Merhabalar herkese öncelikle,
Simulasyon oyunları genellikle Unity tabanlı oluyor şu sıralar. İnternet Cafe Simulator, streamer daily gibisinden. Ben de internet Cafe Simulator oyununda bir hata almıştım Unity ile ilgili. Açılmıyor diye tekrardan başka bir siteden indirdim ama sonuç aynı oldu.
Hata Unity 2019 hatası oluyor. Sadece bu oyunda olduğunu sandığım için boş vermiştim, o oyunu da oynamayıveririm demiştim.
Ancak fark ettim ki bilgisayarımda hiçbir Unity tabanlı oyun açılmıyor. Steam'de bedava olarak oynanabilen business tour bile. Bu konu hakkında hata fotoğrafını da bırakıyorum. Yardım edebilecek kişi var mıdır?

Eki Görüntüle 648288
Bende ayni hatayi yasiyorum hatta dün konu açtmistim tesadufe bak uygulamayi güc tasarufuna alinca calisiyor ama kasiyor onun çozumunu bulmaya calisiyorum bende

bende güç tasarrufunda da yüksek performansta da dengeli'de de çalışmıyor. Hiçbir şekilde çalışmıyor.

Korsan ve ya Orjinal unity oyunlarında aynı hata. Korsan ya da orijinal fark etmiyor yani.

Benim ekran kartım da amd, bilgisayar oyunlarda harici ekran kartını görmüyor ondan da olabilir mi?

(Driver güncellemeleri yüksek performans ayarları falan hepsini yaptım ama grafik ayarlarında hem yüksek performans hem güç tasarrufunda intel hd graphics ekran kartı gözüküyor bundan da olabilir)

Sistem Özelliklerim:
Harici Ekran Kartım: AMD Radeon HD7400m
Dahili Ekran Kartım: İntel HD Graphics 3000
Ram: 8GB
İşlemci: İntel Core i5 2450m 2.50GHZ (2.nesil)

bende güç tasarrufunda da yüksek performansta da dengeli'de de çalışmıyor. Hiçbir şekilde çalışmıyor.

Korsan ve ya Orjinal unity oyunlarında aynı hata. Korsan ya da orijinal fark etmiyor yani.

Benim ekran kartım da amd, bilgisayar oyunlarda harici ekran kartını görmüyor ondan da olabilir mi?

(Driver güncellemeleri yüksek performans ayarları falan hepsini yaptım ama grafik ayarlarında hem yüksek performans hem güç tasarrufunda intel hd graphics ekran kartı gözüküyor bundan da olabilir)

Sistem Özelliklerim:
Daha yeni birtane çozum buldum ise yaradi ama sadece orjinal oyun icin steam icin oyunun dosyasina gir data yaziyor tikla orda boot.config diyr dosya var onu not defteriyle aç yazilar yaziyor en altina sunlari yaz (force-d3d11-bltblt-mode=) bunu yaz parantez hariç ve biti korsanda ise yaramiyor

Sistem Özelliklerim:
Bu arada benimde ekran 7600g ikinci kart 7600m/7500m 4gb genelde bu ekran kartina sahip olanlarda var bu hatta

Daha yeni bir tane çozum buldum ise yaradi ama sadece orijinal oyun için Steam için oyunun dosyasina gir data yaziyor tikla orada Boot. Config diyr dosya var onu not defteriyle aç yazilar yaziyor en altina sunlari yaz (Force-D3D11-bltblt-mode=) bunu yaz parantez hariç ve biti korsanda ise yaramiyor.

Bu arada benim de ekran 7600G ikinci kart 7600m/7500m 4 GB genelde bu ekran kartina sahip olanlarda var bu hatta.

Ben bir şekilde çözdüm ama sıkıntılı AMD Radeon 7400 series var bende. Bir de Intel HD 3000 2.4GHz işlemci 8 GB RAM var. AMD ekran kartını devre dışı bırakınca oyun açılıyor ama görüntü ayarlarına ulaşmam bile 5 dakikamı aldı. Oyun içinde ekran kartını aktif edersen ayni şekil oyun kapanıyor sıkıntı AMD ekran kartinda.

Ben bir şekilde çözdüm ama sıkıntılı AMD Radeon 7400 series var bende. Bir de Intel HD 3000 2.4GHz işlemci 8 GB RAM var. AMD ekran kartını devre dışı bırakınca oyun açılıyor ama görüntü ayarlarına ulaşmam bile 5 dakikamı aldı. Oyun içinde ekran kartını aktif edersen ayni şekil oyun kapanıyor sıkıntı AMD ekran kartinda.

Benim 2 kart da AMD. Ama anlamadığım şey Windows 7'de sorun olmamasıydı ne zaman Windows 10 yaptım bu sorun oluştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı