Bilgisayarda USB 2 parça gözüküyor

attackred

Kilopat
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Göründüğü üzere USB bu şekilde 2 parça gözüküyor ve bu durum sadece benim bilgisayarımda böyle. Disk yönetiminden kontrol ettiğim zaman bu 11, 5 KB olan parça gözükmüyor. Ayrıca her format sonrası sanki disk alanım azalıyor gibi hissediyorum. Bilgisi olan var mıdır?

İlginç gerçekten. Şu mesajda 1. yol olarak anlatılanları dikkatlice uygulayabilir misiniz? (Disk numarasına çok dikkat edin.)

Rufus ile FreeDOS yazdırmayı deneyebilirsiniz. Aslında bana kalsa herhangi bir Linux dağıtımı üzerinden GParted ile biçimlendiririm o USB belleği çünkü Linux dağıtımları Windows'un göremediği bölümleri görebiliyor.

İlginç gerçekten. Şu mesajda 1. yol olarak anlatılanları dikkatlice uygulayabilir misiniz? (Disk numarasına çok dikkat edin.)

Çok teşekkürler bakacağım gün içinde mutlaka.

Rufus ile FreeDOS yazdırmayı deneyebilirsiniz. Aslında bana kalsa herhangi bir Linux dağıtımı üzerinden GParted ile biçimlendiririm o USB belleği çünkü Linux dağıtımları Windows'un göremediği bölümleri görebiliyor.

MSI gaming notebook var elimde, linux dağıtımları çok sıkıntı çıkarıyor, bir kurulum hep eksik kalıyor ve bu yüzden hatalar silsilesi ile karşılaşıyorum. Masaüstü bilgisayar topladığım zaman ilk işim bir diski linux dağıtıma ayırıp alışmak olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı