yigithirose Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 RAM Apacer Panther 2 x 8 3200MHz SSD veya HDD modeli WD Green SN350 480GB SSD Ekran kartı Afox GeForce RTX 2060 Super Anakart Gigabyte b450m k İşlemci Ryzen 5 5500 Yeni aldığım bilgisayar kasanın çalışmasına rağmen HDMI, USB portları ve Ethernet çalışmıyor. Güç tuşuna basınca kapanmıyor ayrıca.
Yeni aldığım bilgisayar kasanın çalışmasına rağmen HDMI, USB portları ve Ethernet çalışmıyor. Güç tuşuna basınca kapanmıyor ayrıca.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 11 Şubat 2023 #2 yigithirose dedi: Yeni aldığım bilgisayar kasanın çalışmasına rağmen HDMI, USB portları ve Ethernet çalışmıyor. Güç tuşuna basınca kapanmıyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... 2.el mi aldınız? Artı 0 Eksi
yigithirose dedi: Yeni aldığım bilgisayar kasanın çalışmasına rağmen HDMI, USB portları ve Ethernet çalışmıyor. Güç tuşuna basınca kapanmıyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... 2.el mi aldınız?
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 11 Şubat 2023 #3 Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. OnurOfc dedi: 2.el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Yeni aldım diyor. Artı 0 Eksi
Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. OnurOfc dedi: 2.el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Yeni aldım diyor.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 11 Şubat 2023 #4 serdarim35 dedi: Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. Yeni aldım diyor. Genişletmek için tıkla... Yeni (Şimdi) aldığı bir şey 2.el olamaz mı? 2060 artık kullanılmıyor gibi birşey o yüzden sordum. Artı 0 Eksi
serdarim35 dedi: Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. Yeni aldım diyor. Genişletmek için tıkla... Yeni (Şimdi) aldığı bir şey 2.el olamaz mı? 2060 artık kullanılmıyor gibi birşey o yüzden sordum.
KS KS yigithirose Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #5 serdarim35 dedi: Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. Yeni aldım diyor. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım ekran kartını taktık sadece. Artı 0 Eksi
serdarim35 dedi: Kablo bağlantılarını düzgün yapmamışsınız bu nedenle çalışmıyor. Yeni aldım diyor. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım ekran kartını taktık sadece.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 11 Şubat 2023 #6 Kasanın elektriğini kesin bios pilini çıkarın 5 dk bekledikten sonra takıp deneyin. Eğer düzelmez ise aldığınız yeri arayıp sorun için destek talep edin. Artı 1 Eksi
Kasanın elektriğini kesin bios pilini çıkarın 5 dk bekledikten sonra takıp deneyin. Eğer düzelmez ise aldığınız yeri arayıp sorun için destek talep edin.
KS KS yigithirose Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #7 Arkadaşlar anakartta statik varmış sorun çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm