Bilgisayarda uygulama acarken kasıyor

ll9via

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda şu an yeni acitigimda donma, bir uygulama actıgımda uygulamanın normalden daha uzun sürede acılmasi ve acılırken PC'nin kasmasi gibi sorunlar yasıyorum. Bunun onune nasıl gecebilirim?

nasil anlayabilirim bunları?
Windows Update ile sürücülerinizi kontrol edin.

BIOS için bu videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Drive ile sürücülerinizi kontrol edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Baktım hocam BİOS'um güncel degilmis onu guncelledim driverlarıma da hem intel driver supporttan hem de aygıt yoneticisinden baktım google drive islemini anlamadıgım icin ben bir sorun gormedim ama intel driver supporttaki driverlarımın ssini atabilirim.

Google Drive ile sürücülerinizi kontrol edin.

Google Drive bir bulut sistemi sürücü kontrol etme programı değil.

Windows Update ile sürücülerinizi kontrol edin.

hocam bunları yaptım bugun yine actıgımda aynı seylerle karsılastım disk kullanımım %100 oluyor sonrasında uygulamalar gec acılıyor ve ayriyeten actıgımda ekran once 3 saniyeligine siyah ekran verdi geri geldi ve masaüstü yaklasık 1 dakika boyunca gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı