Ben Technopat Sosyal'den bir arkadaşın dediğine bakarak, Regedit'i biraz kurcaladım. "( Windows 10 Program Kurma Konumunu Değiştirme )"
Fakat bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarımda Regedit dahil birçok uygulama açılmamaya başladı hata ise "... Konumunda bulunamıyor" diye.
Acaba yaptığım bu ayarları geri çekme gibi bir şansım var mı?
Ben Technopat Sosyal'den bir arkadaşın dediğine bakarak, Regedit'i biraz kurcaladım. "( Windows 10 Program Kurma Konumunu Değiştirme )"
Fakat bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarımda Regedit dahil birçok uygulama açılmamaya başladı hata ise "... Konumunda bulunamıyor" diye.
Acaba yaptığım bu ayarları geri çekme gibi bir şansım var mı?
Olmuyor hocam
Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks. diyor
Ss alıp atmak istedim, regedite girip ayarları geri yapmak istedim ve cmdyi yönetici çalıştırmak istedim ve aldığım hatalar şunlar;Eki Görüntüle 2253852
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hocam bende bir SSD bir de HDD var ikisini nasıl ayırt edip format atacağımı tam olarak bilmiyorum.
Ben sadece tek diskli pcye format atmayı biliyorum.