Bilgisayarda uygulamalar açılmıyor

Maxeus

Hectopat
Daha fazla  
Ben Technopat Sosyal'den bir arkadaşın dediğine bakarak, Regedit'i biraz kurcaladım. "( Windows 10 Program Kurma Konumunu Değiştirme )"
Fakat bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarımda Regedit dahil birçok uygulama açılmamaya başladı hata ise "... Konumunda bulunamıyor" diye.
Acaba yaptığım bu ayarları geri çekme gibi bir şansım var mı?

Ben Technopat Sosyal'den bir arkadaşın dediğine bakarak, Regedit'i biraz kurcaladım. "( Windows 10 Program Kurma Konumunu Değiştirme )"
Fakat bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarımda Regedit dahil birçok uygulama açılmamaya başladı hata ise "... Konumunda bulunamıyor" diye.
Acaba yaptığım bu ayarları geri çekme gibi bir şansım var mı?

Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştırıp PC'yi yeniden başlatın.
sfc/scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştırıp PC'yi yeniden başlatın.
sfc/scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Hocam cmd yönetici olarak çalıştır dediğim zaman cmd açılmıyor onay menüsüde gelmiyor fakat normal açılıyor.

Yani sfc/scannow olmuyor diğerlerini denemedim yanlış bişey olmasın diye.

Hocam cmd yönetici olarak çalıştır dediğim zaman cmd açılmıyor onay menüsüde gelmiyor fakat normal açılıyor.

Yani sfc/scannow olmuyor diğerlerini denemedim yanlış bişey olmasın diye.
Deneyin hocam diğerlerini de.

Deneyin hocam diğerlerini de.
Olmuyor hocam
Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks. diyor

Ss alıp atmak istedim, regedite girip ayarları geri yapmak istedim ve cmdyi yönetici çalıştırmak istedim ve aldığım hatalar şunlar;Eki Görüntüle 2253852

Hocam bence tek çözüm bu:

error.jpg

Atamamışım hocam fotoyu bu hatalar

Hocam bence tek çözüm bu:

Hocam bende bir SSD bir de HDD var ikisini nasıl ayırt edip format atacağımı tam olarak bilmiyorum.
Ben sadece tek diskli pcye format atmayı biliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı