Seçim vaatleri arasında gençlere bir defaya mahsus bilgisayar alımında vergi muafiyeti var. Sizce bu sistem nasıl işler, bilgisayar toplamak isteyenler bu muafiyetten yararlanabilecek mi? Yüzde kaç indirimden yararlanırız?
Seçim vaatleri arasında gençlere bir defaya mahsus bilgisayar alımında vergi muafiyeti var. Sizce bu sistem nasıl işler, bilgisayar toplamak isteyenler bu muafiyetten yararlanabilecek mi? Yüzde kaç indirimden yararlanırız?
İki tarafta vermişti diye hatırlıyorum hocam emin değilim ama.Kk'nın mı vaadiydi RTE'nin mi?
Valla tayyip Üni öğrencilerine veriyor tabi ben onun yapacağını düşünmüyorum, kazanırsa yine sonraki seçime 1ay kala yapar yaparsa. Kemal Kılıçdaroğlu'da gençlere yapıcam dedi o tam bir yaş söylemedi.İki tarafta vermişti diye hatırlıyorum hocam emin değilim ama.
Daha iyi bilenler yazar fakat bildiklerimi aktarayım. Üniversite öğrencileri için geçerli olabilirmiş ve toplama bilgisayarlarda çok fazla ÖTV yokmuş. Yani bunun için doların düşmesi lazım. Telefon ve konsollarda çok fazla ÖTV var. Bu vaadi iki tarafta veriyor mu? Ve seçimden kısa bir sonra yürürlülükte olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.