Çözüldü Bilgisayarda video izlerken tüm renkler yeşile döndü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Geralt_0f_rivia

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL Core i5 14400F
GIGABYTE
H610M H V2 DDR5
GIGABYTE H610M H V2 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
CORSAIR 16GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5 Siyah Single Kit Ram 2 Adet
INTEL ARC B580 12GB
BitFenix HADES 600W 80+bronz
Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma)
Arkadaşlar, bilgisayarı hazır sistem olarak 5 ay önce aldım. Ufak tefek sorunlar oldu da genellikle driver falan kurarak çözmüştüm. Bugün bilgisayarı açıp video izlerken birden tüm renkler yeşil oldu (wallpaper, video, Google siteleri vb.). Sonra restart attım, sorun çözüldü. Bu sorun aklımdayken bir oyuna girdim ve oyunda siyah bir şeyler oluşup kayboluyordu (farklı oyunlarda bu sorunu görmedim). Kasayı ilk aldığımda 5-10 cm arkaya kayıp düşmüştü. Kısa bir süre olsa da FurMark testi yaptım, bir sorun olmadı. Garantiye göndermeli miyim? Kullanıcı hatası deyip geri mi gönderirler?

Yaşadığım yeşil ekran sorununun fotoğrafı: Arkada wallpaper var, her şey olması gerektiği gibi çalışıyordu ama renkler yeşildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam DDU ile sürücü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyelim.

Ayrıca ekran kartını da OCCT ile test edelim, kasa düşmüş ekran kartı hasar almıştır belki. OCCT ile VRAM ve 3D Standard testlerini yarım saat yapmanız ve sonuçları atmanız yeterli.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…