Bilgisayarda virüs mü var?

Makaleler
2
Birkaç gün önce virüs yediğimden şüphelenip MBAM, KIS, KRD ile tarama yaptım bir şey bulamadılar.
@Murat5038 hocamın sistem tarama konusundan sistemimi tarattım oradanda bir şey çıkmadı.
Bugün tekrar tarama yaparken farenin USB'sini çıkarmıştım toucpad kapatmıştım fare imlecini koyduğum yerden biraz daha oynamış virüs olabilir mi?
Ek olarak da glass wire ve net limiter üzerinden ağ analizi yaptım şüpheli şeyler bulamadım.
@296822

Son düzenleme:
Birkaç gün önce virüs yediğimden şüphelenip MBAM, kıs, krd ile tarama yaptım bir şey bulamadılar.
@Murat5038 hocamın sistem tarama konusundan sistemimi tarattım oradanda bir şey çıkmadı.
Bugün tekrar tarama yaparken farenin USB'sini çıkarmıştım toucpad kapatmıştım fare imlecini koyduğum yerden biraz daha oynamış virüs olabilir mi?
Ek olarak da glass wire ve net limiter üzerinden ağ analizi yaptım şüpheli şeyler bulamadım.

Malwarebytes ile taradınız mı? Taramadıysan onunla da detaylı bir tarayın ve belki de Kaspersky Free av kullanabilirsiniz.

Birkaç gün önce virüs yediğimden şüphelenip MBAM, kıs, krd ile tarama yaptım bir şey bulamadılar.

Virüs yok benim de imleç kayabiliyor Görev Yöneticisi'ni aç hiçbir işlem yapmadığın halde CPU 20'lerde 40'larda ise o zaman şüphelenmelisin.

Elin çarpmış olabilir veya sensörde bir an sorun olmuştur. Çok panik yapmaya gerek yok. Bu olay gerçekleşirken AV açık mıydı? Açıksa gerek yok taramaya ama açık değilse illa rahat etmek istiyorsan tarama yap.

Elin çarpmış olabilir veya sensörde bir an sorun olmuştur. Çok panik yapmaya gerek yok. Bu olay gerçekleşirken av açık mıydı? Açıksa gerek yok taramaya ama açık değilse illa rahat etmek istiyorsan tarama yap.

Açıktı hocam.
Ve fare USB çıkıktı ve toucpad kapalıydı.
Zaten olay olurken MBAM tarama yapıyordu ve Kaspersky'da açıktı.

Yok bir şey siz fazla evham yapmışsınız. Neden virüs yediğinizden şüphelendiniz ki? Ben virüs yediğimi düşündüğümde PC hayvan gibi kasıyordu. Regedit virüsü bulaşmış bilgisayara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı