CMD açılıyor ardından Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
Kapersky ile tam tarama yap.CMD açılıyor ardından Google da Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
Kaspersky ile tam tarama yap.
Virüs taraması yap o zaman.
Eğer geçmezse format atın veya Kapersky'ın çevrim dışı tarama programı vardı ondan bir tarama yapın.CMD açılıyor ardından Google da Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
CMD açılıyor ardından Google da Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
@Prime777
Kaspersky'ın çevrimdışı tarama programını rehberini atar mısın?

www.technopat.net

www.technopat.net
				Daha demin yaptım herhangi bir tehdit bulunamadı dedi.
BTC ile ilgili bir yamamı yüklediniz?CMD açılıyor ardından Google da Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
İndirdiğiniz yamayı biliyorum bende de aynı sorun oldu dosya basit bir virüs dosyası dosya konumuna git deyip silin ardından Kaspersky ile tarama yapın çözülücektir.
Ha evet.Bu mu?

Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,www.technopat.net
Hangi program ile yaptın? Tam tarama mıydı?
CMD açılıyor ardından Google da Bitcoin sitesi açılıyor. Bir tane yama yükledim ondan sonra oldu.
Sıkıntılı bir durum herhangi bir tarama yaptınız mı bilgisayarda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.