Çözüldü Bilgisayarda virüs mü var?

• Konuyu başlatan Neat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 569
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neat

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynuyordum bir anda ekran kartı kullanımı %0'a inip çıkmaya başladı sonra oyunu kapattım mavi ekran geldi ve bir anda Windows güncellenmeye başladı PC açıldığında değişik bir Google sitesi açıldı, kapattım ama tekrar mavi ekran verdi geri açıldı şimdi Kaspersky ile tarama falan yaptım virüs çıkmadı, sizce sorun nedir?

Çözüm
Oyun oynuyordum bir anda ekran kartı kullanımı %0'a inip çıkmaya başladı sonra oyunu kapattım mavi ekran geldi ve bir anda Windows güncellenmeye başladı PC açıldığında değişik bir Google sitesi açıldı, kapattım ama tekrar mavi ekran verdi geri açıldı şimdi Kaspersky ile tarama falan yaptım virüs çıkmadı, sizce sorun nedir?

Malwarebytes ile tarama yapabilir misiniz bir de?

Kaspersky taraması eğer ki yetersiz geldiyse size direk antimalware ile bir tarayın.
Bir de kasperskya tam tarama yaptırın gece boyu. Bakalım ne olacak?

Malwarebytes ile tarama yapabilir misiniz bir de?

Çözüm
Büyük ihtimal virüs diğer hocalarımın dediği gibi bir malvarebyte taraması yaptırın iş işten çıkarsa PC kafayı yiyebilir çünkü buna benzer bir durum bende yaşadım bende de ekran kartı düşüyordu en sonunda ayarlara dahi girmiyordu PC hocam bir de CMD acıyor mu PC durmadık yerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı