GTA V almıştım arkadaşıma söylemeden. Arkadaşım GTA V aldığımı bildi. Nasıl falan filan dedim cevap vermiyor arkadaşlar. Steam'de aktif değil nasıl var olduğunu anlayabilirim?
steamde aktik değil derken arkadaşınız mı steamde aktif değil ? Eğer öyle ise arkadaşınız steamini görünmeze almış olabilir bu sayede bakmış olabilir.
Eğer discord kullanıyorsanız ve oyunu indirip oynadıysanız oyun aktivitenizde gözükmüş olabilir.
GTA V almıştım arkadaşıma söylemeden. Arkadaşım GTA V aldığımı bildi. Nasıl falan filan dedim cevap vermiyor arkadaşlar. Steam'de aktif değil nasıl var olduğunu anlayabilirim?
Steam'de aktik değil derken arkadaşınız mı Steam'de aktif değil? Eğer öyle ise arkadaşınız steamini görünmeze almış olabilir bu sayede bakmış olabilir.
Eğer Discord kullanıyorsanız ve oyunu indirip oynadıysanız oyun aktivitenizde gözükmüş olabilir.
Steam'de görünmeze alma diye bir şey var. Siz o kişiyi çevrimdışı görüyorsunuz ancak o kişi aktif. Arkadaşınız sizin profilinize girip GTA V'i görmüştür.
Şöyle başlayayım.
İlk öncelikle franklini aramıştım gezdik her şey normaldi sonra jimmy aradım yanıt vermiyor.
Dedi ve D3D-GFX ile ilgili hata verdi bir an tamam dedim geri açtım oyun komple gitti açılmıyor ondan sonra demişti o yüzden şüpheliyim ondan sonra dedi bir de öncedende GTA V oynuyorum gözüküyordu fakat o error geldiği an söyledi o yüzden çok şüpheliyim bir şey olduğu ile ilgili.
hata:ERR_GFX_D3D_INIT