Bilgisayarda virüs olma ihtimali var mıdır?

abum

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dün 4060 ekran kartımda Görev Yöneticisi'nden kullanımını anlık olarak boşta %100 olarak gördüm. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım trojan buldu tam tarama yaptım temiz çıktı. Bir de normalde boşta iken fanları dönmüyordu. Bu aralar boşta da dönüyor ve kullanıma baktığım anda fanlar durduruyor kendini. En son FM'de lisans yaması yüklemiştim. Onları sildim. Herhangi virüs olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün 4060 ekran kartımda Görev Yöneticisi'nden kullanımını anlık olarak boşta %100 olarak gördüm. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım trojan buldu tam tarama yaptım temiz çıktı. Bir de normalde boşta iken fanları dönmüyordu. Bu aralar boşta da dönüyor ve kullanıma baktığım anda fanlar durduruyor kendini. En son FM'de lisans yaması yüklemiştim. Onları sildim. Herhangi virüs olma ihtimali var mıdır?
Muhtemelen mining virüsü yediniz, bir de malwarebytes ile taratın, bir şey bulmaz ise ve kullanımlar normale düşerse sorun yapmayın, ekran kartının boşta fanlarının dönmesi anormal bir durum, dediğim gibi muhtemelen mining virüsü.

Muhtemelen mining virüsü yediniz, bir de Malwarebytes ile taratın, bir şey bulmaz ise ve kullanımlar normale düşerse sorun yapmayın, ekran kartının boşta fanlarının dönmesi anormal bir durum, dediğim gibi muhtemelen mining virüsü.

Şu an müsait değilim bilgisayar kapalıyken mining yapılamaz değil mi?

Fişini çekin, teknik olarak evet ama yine de fişini çekin.

Hocam Malwarebytes ile tarama yaptım garanti olsun diye tekrardan Kaspersky ile tam tarama yaptım ikisi de temiz çıktı. Fanların boşta dönmesi benimle alakalıymış ayarları kurcalamıştım bozmuşum biraz. Ama kafama takılan ilk Kaspersky ile hızlı tarama yaptığımda neden trojan bulduğu hata olmuş olabilir mi?

Hocam Malwarebytes ile tarama yaptım garanti olsun diye tekrardan Kaspersky ile tam tarama yaptım ikisi de temiz çıktı. Fanların boşta dönmesi benimle alakalıymış ayarları kurcalamıştım bozmuşum biraz. Ama kafama takılan ilk Kaspersky ile hızlı tarama yaptığımda neden trojan bulduğu hata olmuş olabilir mi?

Hocam çok sıkıntı olmuyorsa en temizi format atın en azından yok şu vardı bu vardı demezsiniz kafanız rahat olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00