Bilgisayarda virüs testi nasıl yapılır?

Yh4kash

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum. Windows güvenliğinde hızlı tarama yaptığında bunlar gözüküyor kaldır deyip eylemi başlat diyorum sonra tekrar çıkıyor başka bir yerden kesin olarak virüs olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Ve bilgisayar yeni açıldığından bu program çıkıyor denetim masasından silmek istedim fakat gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0607.jpeg
    IMG_0607.jpeg
    204,4 KB · Görüntüleme: 197
  • image.jpg
    image.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ve r tuşuna basıp mrt yaz tam tarama yap.

Arkadaşlar bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum. Windows güvenliğinde hızlı tarama yaptığında bunlar gözüküyor kaldır deyip eylemi başlat diyorum sonra tekrar çıkıyor başka bir yerden kesin olarak virüs olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Ve bilgisayar yeni açıldığından bu program çıkıyor denetim masasından silmek istedim fakat gözükmüyor.
Mbam, Kaspersky gibi çeşitli AV uygulamaları ile tam tarama yapabilirsiniz.

Ve bilgisayar yeni açıldığından bu program çıkıyor Denetim Masası'ndan silmek istedim fakat gözükmüyor.

Benim arkadaşımda da bu tarz bir şey olmuştu. Size tavsiyem bilgisayarı formatlayın en temiz yöntem bu olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı