Bilgisayarda virüs var mıdır?

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Evet daha 1 gün önce laptopuma sharkhack adında CS 2 hile indirdim. 1 hafta önce xeno exploit indirmiştim Roblox için. 6 ay önce GTA 5'te yimmenü hilesini kullanmıştım. Çoğu kez tam tarama yaptım, CMD netstat -anobf komutunu girip farklı IP adresi görmedim, laptopumda yavaşlama olmadı, görev yöneticisinde farklı bir şey görmedim. Hala korku var içimde. Sizce var mıdır? Nasıl başka yollar ile öğrenebilirim?

Eğer virüs varsa hak etmişsiniz. Sizin gibiler yüzünden masum insanların oyun zevki ve vakti boşa gidiyor.

Evet daha 1 gün önce laptopuma sharkhack adında CS 2 hile indirdim. 1 hafta önce xeno exploit indirmiştim Roblox için. 6 ay önce GTA 5'te yimmenü hilesini kullanmıştım. Çoğu kez tam tarama yaptım, CMD netstat -anobf komutunu girip farklı IP adresi görmedim, laptopumda yavaşlama olmadı, görev yöneticisinde farklı bir şey görmedim. Hala korku var içimde. Sizce var mıdır? Nasıl başka yollar ile öğrenebilirim?
Malwarebytes ile tarama yapmalısın. Ayrıca insanların oyun zevkinin içine ediyorsunuz bir daha kullanma lütfen.

Eğer virüs varsa hak etmişsiniz. Sizin gibiler yüzünden masum insanların oyun zevki ve vakti boşa gidiyor.
Kardeşim milyon dolarlık oyun yapıyorlar. Bir zahmet hile koruması koysunlar. Konuyla gereksiz mesaj yapmak yasak biliyorsun demi?=

Malwarebytes ile tarama yapmalısın. Ayrıca insanların oyun zevkinin içine ediyorsunuz bir daha kullanma lütfen.
Malwarebytes açılmıyor.

Kaspersky gibi daha üst düzey programlarla bir tam tarama yapın.
Teşekkürler hocam adamakıllı yorum yapan tek sizsiniz ❤️

4 yıl boyunca oyun oynadım. Oyunlara para vermek istemediğim için kendi çapımda insanların oyununu mahvetmeden hile açtım. Ne bu sinir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-16 163305.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-16 163305.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Geri
Yukarı