acv
Gigapat
- Makaleler
- 1
Bildiğim üzere Windows Defender tam olarak bulut antivirüsü olmadığı için güncel olarak çıkan tehditleri otomatik olarak engelleyemeyebiliyor. Bu yüzden bulut teknolojisini kullanan antivirüs yazılımları daha mantıklı geliyor. Hem veritabanları sürekli olarak güncelleştiriliyor ve sistemde fazla bir kullanıma sebep olmuyor.
To take advantage of the power and speed of these next-generation technologies, Microsoft Defender Antivirus works seamlessly with Microsoft cloud services. These cloud protection services, also referred to as Microsoft Advanced Protection Service (MAPS), enhances standard real-time protection, providing arguably the best antivirus defense.
Bir buluta sahip olduğunu biliyorum. Tam olarak bir bulut yapısı (güncel olarak imza veritabanı güncellemesi) olduğunu düşünmüyorum. Fakat güncellemelerini Windows Update üzerinden geçekleştirmek zorunda kaldığını biliyorum. Bilgisayara sızmak isteyen kişinin ilk engelleyeceği antivirüs programı olduğu fikrini de düşünerek kullamayı pek iyi bulmuyordum.Aslında Windows Defender bir buluta sahip
O halde denemenin zamanı geldi. Son olarak ne yaptıklarına bir bakmak isterim. Configure Defender'i test edebilirim.To take advantage of the power and speed of these next-generation technologies, Microsoft Defender Antivirus works seamlessly with Microsoft cloud services. These cloud protection services, also referred to as Microsoft Advanced Protection Service (MAPS), enhances standard real-time protection, providing arguably the best antivirus defense.
Fakat yüklemek istediğim bir ISO dosyasını bile uzun uzun tarayıp ardından bir sorun çıkartıp indirmeyi tekrardan başlatmak zorunda kaldığım için bu özelliği çok sevemiyordum.Üstelik, SmartScreen gibi bir repütasyon hizmetine sahip olmanızın sayesinde bilgisayarınızda yalnızca Microsoft tarafından beyaz listeye alınmış programların çalışmasına izin vermeniz mümkün.
Bir buluta sahip olduğunu biliyorum. Tam olarak bir bulut yapısı (güncel olarak imza veritabanı güncellemesi) olduğunu düşünmüyorum. Fakat güncellemelerini Windows Update üzerinden geçekleştirmek zorunda kaldığını biliyorum.
Bilgisayara sımzk isteyen kişinin lk engelleyeceği antivirüs programı olduğu fikrini de düşünerek kullamayı pek iyi bulmuyordum.
No AV can you protect 100%. Malware need to blocked at execution and Andy provide that with Hard_Configurator in a very easy way.
Combine that with Windows Defender and you're safe.
Fakat yüklemek istediğim bir ISO dosyasını bile uzun uzun tarayıp ardından bir sorun çıkartıp indirmeyi tekrardan başlatmak zorunda kaldığım için bu özelliği çok sevemiyordum.
Bu videoyu ben de dün izlemiştim. The PC Security Channel kanalını ben de takip etmekteyim. O zaman deneyebilirim.
Peki siz hangi ativirüsü kullanıyorsunuz?
Her ikisi de ne kadar bellek tüketmektedir? Dizüstünüzün sistem özelliklerini de merak ettim.Masaüstünde Defender kullanıyorum. Dizüstümde de sadece antivirüs modülü olacak şekilde Forticlient var.
Her ikisi de ne kadar bellek tüketmektedir? Dizüstünüzün sistem özelliklerini de merak ettim.
Beklerim. Ona göre karar verebilirim. Bu arada önceden Immunet kullandığımı hatırlıyorum da çok fazla bir bellek tüketimi bulunuyordu ve arayüzü neredeyse vasattı. Hiç denemiş miydiniz?Defender'in masaüstümde ne kadar bellek harcadığını daha müsait bir zamanda buraya ekleyebilirim
Beklerim. Ona göre karar verebilirim. Bu arada önceden Immunet kullandığımı hatırlıyorum da çok fazla bir bellek tüketimi bulunuyordu ve arayüzü neredeyse vasattı. Hiç denemiş miydiniz?