Oyun oynarken sistemine göre CPU kullanımın %100 olması gayet normal, yalnız oynadığın oyunları ve sistem bilgilerini atabilir misin? Yine de endişelenme, sadece kontrol için istiyorum.Benim bilgisisayarimda virus oldugu dusunuyorum oyun oynarken CPU falan %100 oluyor korkuyorum Norton 360 ile Malwarebytes virus yok diyor sizce virus var midir varsa soyler misiniz? Uygulama öneriniz var mi?
Oyun oynarken sistemine göre CPU kullanımın %100 olması gayet normal, yalnız oynadığın oyunları ve sistem bilgilerini atabilir misin? Yine de endişelenme, sadece kontrol için istiyorum.
Norton 360 ile Kaspersky aynı seviyede antivirüsler. Bilgisayarında virüs olması için bir şeyler yapmış olmalısın. İllegal bir dosya indirmek gibi. Böyle bir şeyden mi şüpheleniyorsun. Ya da performansı etkileyen bir şeyler mi var?
Kullandığın antivirüslere çok güvenemedim Kaspersky ile tam tarama yap temiz çıkarsa sıkıntı yoktur ayrıca hangi oyunları oynuyorsun.
Setup olarak mı indirdin YamalarıA Plague Tale: Requiem RDR2 gibi oyunlarda %100 oluyor sistemim RTX3060 Ti i3 13100 16 GB DDR4.
Türkçe yamalardan supheleniyorum.
RDR2'a Plague Tale: Requiem gibi oyunlarda oluyor Valorant da %60'larda falan oluyor Türkçe yamalardan oyle bilgisayari yavaslatacak virus girer mi?
Bilgisayarıma artık satışta olmayan, hiçbir şekilde ulaşılamayan oyunu farklı bir yöntemle indirmiştim. Aynı durumlar var gibiydi, ama virüsü gösteriyordu. Uygulamayı silince düzeldi. Ama üstelik sizde virüsü de göstermiyormuş. Virüsü göstermediğine göre, bence bir sorun yoktur. Ben virüs programına güvenmeyi seçerdim.A Plague Tale: Requiem RDR2 gibi oyunlarda %100 oluyor sistemim RTX3060 Ti i3 13100 16 GB DDR4.
Türkçe yamalardan supheleniyorum.
RDR2'a Plague Tale: Requiem gibi oyunlarda oluyor Valorant da %60'larda falan oluyor Türkçe yamalardan oyle bilgisayari yavaslatacak virus girer mi?
Hangi çevri ekibinin Türkçe yamasından şüpheleniyorsunuz?Türkçe yamalardan oyle bilgisayari yavaslatacak virus girer mi?
Setup olarak mı indirdin yamaları.
Hangi çevri ekibinin Türkçe yamasından şüpheleniyorsunuz?
Bilgisayarıma artık satışta olmayan, hiçbir şekilde ulaşılamayan oyunu farklı bir yöntemle indirmiştim. Aynı durumlar var gibiydi, ama virüsü gösteriyordu. Uygulamayı silince düzeldi. Ama üstelik sizde virüsü de göstermiyormuş. Virüsü göstermediğine göre, bence bir sorun yoktur. Ben virüs programına güvenmeyi seçerdim.
ceviri ekibi yok ki direk youtubeden dosya attimHangi çevri ekibinin Türkçe yamasından şüpheleniyorsunuz?
Dosya attim direk ne oluyor bilmiyorumSetup olarak mı indirdin Yamaları
Tamamdir.
Ceviri ekibi yok ki direk YouTube'dan dosya attim
Dosya attim direk ne oluyor bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.