Bilgisayarda VPN Açınca İnternet Bağlantısı Kopuyor

• Konuyu başlatan Lejax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.195
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem var. Normalde Discord'a girmek için GoodbyeDPI kullanıyordum. Lakin bu program yaklaşık son bir haftadır çalışmıyor. Bende önceden de kullandığım AVG VPN'e dönme kararı aldım. AVG VPN ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda internet bağlantım kopuyor. Bu sorun sadece bilgisayarda var. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI ile ilgili bir şey bozmuş olabilir mi? GoodbyeDPI'ı Service Remover ile kaldırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem var. Normalde Discord'a girmek için GoodbyeDPI kullanıyordum. Lakin bu program yaklaşık son bir haftadır çalışmıyor. Bende önceden de kullandığım AVG VPN'e dönme kararı aldım. AVG VPN ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda internet bağlantım kopuyor. Bu sorun sadece bilgisayarda var. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI ile ilgili bir şey bozmuş olabilir mi? GoodbyeDPI'ı Service Remover ile kaldırmıştım.
Bilgisayarın ağ adaptörlerini sıfırla.

Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem var. Normalde Discord'a girmek için GoodbyeDPI kullanıyordum. Lakin bu program yaklaşık son bir haftadır çalışmıyor. Bende önceden de kullandığım AVG VPN'e dönme kararı aldım. AVG VPN ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda internet bağlantım kopuyor. Bu sorun sadece bilgisayarda var. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI ile ilgili bir şey bozmuş olabilir mi? GoodbyeDPI'ı service remover ile kaldırmıştım.

GoodbyeDPI Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır ve tekrar aktifleşir.

Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem var. Normalde Discord'a girmek için GoodbyeDPI kullanıyordum. Lakin bu program yaklaşık son bir haftadır çalışmıyor. Bende önceden de kullandığım AVG VPN'e dönme kararı aldım. AVG VPN ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda internet bağlantım kopuyor. Bu sorun sadece bilgisayarda var. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI ile ilgili bir şey bozmuş olabilir mi? GoodbyeDPI'ı Service Remover ile kaldırmı
Hocam şimdilik bilgisayarın ayarlarıyla oynamayın, bence bir proton vpn deneyin (sağlıklı çalışması için diğer vpn veya dns programlarını silin)

Bilgisayarın ağ adaptörlerini sıfırla.
Bunu nasıl yapabilirim?
GoodbyeDPI Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır ve tekrar aktifleşir.
Dediğim gibi şu an zaten Goodbyedpi yok.
Hocam şimdilik bilgisayarın ayarlarıyla oynamayın, bence bir proton vpn deneyin (sağlıklı çalışması için diğer vpn veya dns programlarını silin)
Farklı bir VPN programı neden deneyeyim ki? Elimdeki VPN zaten daha önce çalışıyordu.

Bunu nasıl yapabilirim?

Dediğim gibi şu an zaten GoodbyeDPI yok.

Farklı bir VPN programı neden deneyeyim ki? Elimdeki VPN zaten daha önce çalışıyordu.

Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırın ve bu kodları girin sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.

Ipconfig /release enter tuşuna bas
Ipconfig /renew enter tuşuna bas
Netsh winsock reset enter tuşuna bas
Netsh int IP reset enter tuşuna bas.

Yapıp yapmamak tabii ki sizin tercihiniz.

Bunu nasıl yapabilirim?

Dediğim gibi şu an zaten Goodbyedpi yok.

Yeni sürümler aktarıldığında bu tür buglar oluşabiliyor, o yüzden demiştim. Eğer hayır derseniz de DNS ayarlarını sıfırlamayı deneyin, youtubeda nasıl yapılacağını bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı