Bilgisayarda WeMod varken Valorant'tan ban yenir mi?

Mchwair

Hectopat
Daha fazla  
Zamanında arkadaşım GTA 5'in scriptinden bile 2 kere haksız yere ban yediği için korkmuyorum değil WeMod(çok oyunculu olmayan singleplayer oyunlarda para sonsuz sağlık vs. Gibi hileleri açmaya yarayan uygulama) ben bu uygulama varken Valorant'tan ban yer miyim görev yöneticisinde vs açık değilken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında arkadaşım GTA 5'in scriptinden bile 2 kere haksız yere ban yediği için korkmuyorum değil WeMod(çok oyunculu olmayan singleplayer oyunlarda para sonsuz sağlık vs. gibi hileleri açmaya yarayan uygulama) ben bu uygulama varken Valorant'tan ban yer miyim görev yöneticisinde vs açık değilken?

Arkadaşım LoL'den ban yedi hileden dolayı haksız yere yediğini iddia ediyor Vanguard o kadar bozuk ki .js ile biten bir uzantıyı bile hile sanma ihtimali var o yüzden kullanmayın derim.

Valorant oyun esnasında oyun dışı program ya da yardımcı asistan programlarını dahil edip, bilgi ve olanak sağlayan bütün programlar (skinchanger, infodelay, macro vb) 3. parti program olarak sayılır ve hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmanıza sebep olur. Her ne kadar tespiti zor da olsa, riot bunu tespit ederse yasaklanmanız hiç bir şekilde kaldırılmaz. Bilginiz olsun siz yine de dikkatli olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı