Bilgisayarda Wi-Fi gözükmüyor

Kerem.01990

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Wi-Fi bölümü yok. Bulunduğum bölgede internet kesintisi vardi. Ben de telefonun internetinden halledeyim dedim. Küçuk bir isim vardi ama baktiğim zaman göremedim. Yakin zamanda Windows 11'e gectim. O zamandan beri de kullanmiyorum ve yeni goruyorum. Bunun bir çözümü var mi yoksa Ethernet'ten devam mi etmek zorundayim?

Dosya Ekleri

• 20240312_200907.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen driver yüklü değil. Aygıt yöneticisine bakın.

Hocam aygıt yöneticisinde tam olarak neye bakacağım internetle alakali bir tek Ağ Bağdaştırıcıları var

Yüklü olmayan sarı işaretli donanım var mı ona bakın. Eğer yoksa ağ bağdaştırıcıları altında Wireless var mı ona bakın. Eğer varsa cihazı kaldırıp yeniden yüklemesini sağlayın.

Sorun çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin.

Son düzenleme:

İnternet simgesi halen gözükmüyor hocam yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın.

Dosya Ekleri

• resim_2024-03-15_142728841.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 33
Laptop olduğunu varsayarak marka modelin driver sitesinden Windows 10 driveri indirip manuel olarak kurmayı deneyin.

Hocam bende de Wi-Fi ve blouetooth özelliği seninki gibi çalışmıyordu. Çözüm olarak Windows Update açtım ve eksik olan bütün sürücüleri indirdi. Sizde de düzelebilir.

Hocam selam, internet bugün geldi Ethernet'i taktim ama yine internet yok, sorun gidericisinde Ethernet bagli olmasina ragmen bagli degil diyor. Wi-Fi yoluyla da baglanti hala saglayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…