Windows kurulu bilgisayarda Wi-Fi gözükmüyor

Wikiffy

Femtopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3
•i5 12500H
•RTX 3050 Ti
•512 GB SSD
•1x16 GB RAM
Laptopa Windows 11 kurdum. Ağ seçeneği geldiğinde sadece Ethernet vardı. Galiba yüklü olmadığı için de Wi-Fi gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Yeni kurduysanız büyük ihtimalle sürücüleri yüklenmemiştir. Bilgisayarınızın marka ve modeline göre kendi sitesinden Wi-Fi sürücülerini bulup yüklemeniz gerekiyor.

Yeni kurduysanız büyük ihtimalle sürücüleri yüklenmemiştir. Bilgisayarınızın marka ve modeline göre kendi sitesinden Wi-Fi sürücülerini bulup yüklemeniz gerekiyor.
Peki onunda başka bi usbye aktarıp öyle mi yapmam lazım.

Peki onunda başka bi usbye aktarıp öyle mi yapmam lazım.
Mesela ben geçen gün arkadaşımın Freedos bilgisayarına temiz kurulum yaptım. Aynı sizin gibi Wi-Fi sürücüsü yüklenmemişti ben telefonuma indirip indirilenler kısmından sürücünün kurulum dosyasını bilgisayara kopyaladım ve öyle yükledim. Alternatif olarak başka bir bilgisayardan USB bellek aracılığıyla yükleme yapıp kendi bilgisayarınıza USB belleği takıp yapabilirsiniz.

İster ethernet kablosunu takıp bilgisayarın marka sitesine gidip sürücülerden modele göre indirebilirsin ya da başka pc den indirip usb ye atıp kurabilirsin. Sonrasında bağlanıp güncellemeleri yapabilirsin. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı