Bilgisayarda yapılabilecek aktiviteler nedir?

Başka önerebileceğiniz sıra dışı değişik aktiviteler var mı?

Sıra dışı derken tam olarak neyi kastediyorsun? Örneğin, virüs analizi öğrenebilirsin. Ben öğreniyorum.

Aklımda krita gibi programlarda çizim yapmak var ama maalesef dokunmatik kalemim yok. Onun yerine aslında telefonda parmağımla falan çizsem nasıl olur diyorum kendi kendime.

Mümkün, ancak inanılmaz bir verim bekleme. Vektörel çizimle başlamayı deneyebilirsin; mouse ile çalışmayı biraz daha kolaylaştırır.

Vektörel çizim için Inkscape öneririm

Hangi konularda hocam? Yani önerebileceğiniz konular var mı? Şu konuda yapsan çok iyi olur falan dediğiniz.

Hocam oyun ve filmlerden kesitler oluşturarak yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.si filmden 2.si oyundan bu tarz.

Merhaba genelde bilgisayarda sürekli oyun oynuyorum. Ama son zamanlarda çok az oyun oynuyorum. Oyun oynamak yerine yapılabilecek aktiviteler önerir misiniz? Satranç oyna, kitap oku demeyin mümkünse. Başka önerebileceğiniz sıra dışı değişik aktiviteler var mı? Aklımda krita gibi programlarda çizim yapmak var ama maalesef dokunmatik kalemim yok. Onun yerine aslında telefonda parmağımla falan çizsem nasıl olur diyorum kendi kendime. Önerilerinizi bekliyorum.
Şahsen sıkıldığımda video editliyordum 4-6 dakikalık. Kaynak video olmadığı zaman araması çok zor oluyor ve komple montajlı olduğu için her sahneyi düşünmesi zor ama hepsini bulunca zevkle editliyorsun.

Onun dışında "sanal makine kurmak" (Android, PC, konsol...) veya benchmark testleri ile PC'nin gücünü her platformda analiz etmek gibi şeylerde var. Tabi yapılabilecek şeylerden biride bu forum gibi forumlarda insanlara yardım etmeye çalışmak yada konulara dahil olmak.

PC'de yapılacak şeylerin pek sınırı yok doğrusu, yaratıcılığınıza bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı