Yaz tatilinde bilgisayardan yapılabilecek hobi önerisi

Hocam bilgisayar ile alakasız ama bence müzik aleti öğrenin.

Hocam müzik ile uğraşmayı istiyorum aslında ama öyle müzik değil touhou veya camellia tarzı 4-5 dakika sözsüz elektronik şarkılar yapmayı öğrenmek istiyorum fakat onlar hakkında gram bir fikrim yok ve uygulamasınıda satın alacak bir gücüm yok.

Hocam müzik ile uğraşmayı istiyorum aslında ama öyle müzik değil touhou veya camellia tarzı 4-5 dakika sözsüz elektronik şarkılar yapmayı öğrenmek istiyorum fakat onlar hakkında gram bir fikrim yok ve uygulamasınıda satın alacak bir gücüm yok.

Oyun öğrenmek hem ücretsiz hem de iyi bir şey. Unreal Engine 5 ile Blender zaten ücretsiz. YouTube'dan eğitim alırsınız olur biter hocam.

Hocam FL Studio crack her yerde var ancak o uygulama pluginler ve sample olmayinca 5 para etmiyor fl onermem.

Oyun öğrenmek hem ücretsiz hem de iyi bir şey. Unreal Engine 5 ile Blender zaten ücretsiz. YouTube'dan eğitim alırsınız olur biter hocam.

Hocam Unreal Engine öğrensem kendi yaptığım oyunu test edemeyeceğim bilgisayarım yüzünden Unreal Engine 4'te denemiştim Baseplate'de 15FPS aldı bilgisayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı