Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

2. sınıfta idim sanırım. Monitöre hafiften vurunca arkasındaki hoparlör de düştü. O anda bilgisayar kapandı. Ben de hemen uzaklaştım. Babam ile amcam dışarıdan geldiğinde anlattım. Meğerse güç kablosu çıkmış. :)
Çok korkmuştum...

Gta San Andreas' ta meşhur hidrolik görevini geçmek için aldığım laptopun neredeyse her parçası zaman içinde bozuldu ( benimle alakası bile yok :D ). Şuan aynı bilgisayardan ekranı kağıtla çalıştırırken yazıyorum.

Oyun açılırken dll hatası veriyordu, bende gerekli olan dll dosyasını indirdim. System32 ye atacaktım. System32 ye attım. Sonra bir anda bilgisayar kapandı. Ne oldu falan dedim. Açılsın diye dualar okudum totemler yaptım olmadı. Sonra bilgisayardan anlayan bir arkadaşıma götürdüm. Dedim ki ''System32 ye dll dosyası attım, sonra bir anda kapandı.'' Dedim. Arkadaşımda baktı bilgisayara sorunu algılaması uzun sürmedi. bana dediki ''System32 yi silmişsin tabi açılmaz.'' Dedi. Bende dedim ki ''Ben System32 ye dll atmıştım, nasıl silmiş olabilirim?'' Dedim. Bilgisayarı formatladı o da.

Bilgisayarı sadece Google Chrome kullanarak kapatabilir miyim diye düşünüp. Bilgisayarda işlem yapılamaz hale gelinceye kadar Google Chrome simgesine tıkladım. Tahminimce 70 taneye yakın pencere açtı sonra imleç takılmaya başladı ben devam ettim daha sonra 3 kere bip sesi duydum sonra ekran gitti geldi hiç bir işlem yapamadım reset attım, düzeldi. :D

Bir keresinde de PC çalışırken RAM'i çıkartmaya çalıştım sonra tam çıkartırken pinlerden bir tanesi ark attı PC kapandı. :D Ama hala çalışıyor. (y)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı