Bilgisayarda yavaşlama ve hantallaşma

CaauPw3

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 8-9 senelik bi' bilgisayarım var eskiden daha performanslıydı şimdi bir oyuna ALT+TAB yapamıyorum bilgisayar kendinden geçiyor bide oyuna geri dönmen dakikalar alıyor ve de oyunlarda performans da düştü.
Bu olaylar bilgisayarın tek ram slotunun yanmasından sonra oldu bilgisayarcıya götürdüm tek 2GB ram taktı, öteki slot bozuktu zaten eve geldiğimde bilgisayar iyice battı. Geçenlerde bir bakım yaptım bilgisayara disk birleştirme vs. ama pek etkisi olmadı bilgisayara. Özellikleri koydum.
Birde şöyle bir problem var özelliklerde RAM2GB(kullanılabilir miktar:1GB) şeklinde yazıyor bunun nedeni nedir ?

EDİT: Sanırım trial versiyondan attığım için resimlerde bazı bölümler yok eğer gerekirse full versiyondan bidaha atabilirim resimleri.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 407
  • awfafawf.jpg
    awfafawf.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 255
  • dsfa.jpg
    dsfa.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 419
  • sadasd.jpg
    sadasd.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:
Format atmanızı önerebilirim. Birde kasanızın içini tozlardan arındırın. Performansa fazla bir etkisi olmasa da daha iyi bilgisayarınızı soğutmanızı sağlar.

İkisini de denedim ancak bi etkisi olmadı bu gidişle yeni bir bilgisayar alıcam sanırım yaza kadar dayansaydı bari, CS:GO giriyorum yükleme ekranında 10 dk bekletiyo sonrada oyun bitmiş diyo bıktım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı