Kerem Ozy Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 15 1 Mart 2020 #1 Bilgisayarımda 2 gün içinde çok fazla bir yavaşlama oldu, ben HDD'den süpheleniyorum. Bazen PC açılırken hata alıyorum disk bulunamadı gibi, acaba PC'deki HDD'yi değiştirmek olumlu sonuçlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2020
Bilgisayarımda 2 gün içinde çok fazla bir yavaşlama oldu, ben HDD'den süpheleniyorum. Bazen PC açılırken hata alıyorum disk bulunamadı gibi, acaba PC'deki HDD'yi değiştirmek olumlu sonuçlanır mı?
Çözüm fvz_krkyn 1 Mart 2020 Crystal disk mark adlı program ile test edin ve ardından sonuçları paylaşın arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Crystal disk mark adlı program ile test edin ve ardından sonuçları paylaşın arkadaşlar yardımcı olacaktır.
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #2 Crystal disk mark adlı program ile test edin ve ardından sonuçları paylaşın arkadaşlar yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Crystal disk mark adlı program ile test edin ve ardından sonuçları paylaşın arkadaşlar yardımcı olacaktır.