Bilgisayarda Yüklü Olan GTA 5'i Epic Games'e Tanıtmak

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Bildiğniz üzere Epic Games'de GTA 5 bedava oldu ve bilgisayarım da halihazırda Rockstar Games hesaplı GTA 5 oyunu yüklü duruyor, ama Rockstar Games hesabım perma ban yedi, yapmak istediğim GTA 5'i tekrar indirmeden oyunu Epic Games Launcher'e gösterebilmek Steam'de nasıl yapıldığnı biliyorum ama epic de bulamadm, nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Epic indirmesinde oyun klasörü GTAV olarak gözüküyor steamde Grand Theft Auto 5 yazıyor direk steamdeki dosyaları oraya atsak yeterli mi?

Ben adını GTAV olarak değiştirdim, direkt klasörün içindekileri de atabilirsin.

Bildiğniz üzere Epic Games'de GTA 5 bedava oldu ve bilgisayarım da halihazırda Rockstar Games hesaplı GTA 5 oyunu yüklü duruyor, ama Rockstar Games hesabım perma ban yedi, yapmak istediğim GTA 5'i tekrar indirmeden oyunu Epic Games Launcher'e gösterebilmek Steam'de nasıl yapıldığnı biliyorum ama epic de bulamadm, nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Neden ban yemiştiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı