Y yusufcey018 Yoctopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor.
Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 22 Aralık 2024 #2 Başka bir tarayıcıya mı gönderiyor? Tam anlamadım. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.961 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Aralık 2024 #3 yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Edge, Chrome, Opera, Firefox, Safari gibi herhangi bir tarayıcıya www.google.com yazarak google'a ulaşabiliyorsunuz 1998'den beri. Ya da açıklaman çok yetersiz. Artı 0 Eksi
yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Edge, Chrome, Opera, Firefox, Safari gibi herhangi bir tarayıcıya www.google.com yazarak google'a ulaşabiliyorsunuz 1998'den beri. Ya da açıklaman çok yetersiz.
E egeunlem Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... varsayılan uygulamalardan edge yerine googleyi seçebilirsşin Artı 0 Eksi
yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... varsayılan uygulamalardan edge yerine googleyi seçebilirsşin
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama Link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan tarayıcı Chrome olmalı, onda da arama motoru Google seçilmeli. Artı 0 Eksi
yusufcey018 dedi: Merhaba, ben bilgisayarımda uygulamaya kaydolmam lazım ama Link'e tıkladığımda link Google'a yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan tarayıcı Chrome olmalı, onda da arama motoru Google seçilmeli.