Bilgisayardaki disk olması gerekenden daha dolu görünüyor

Revenge01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Bilgisayarımdaki neredeyse bütün oyunları sildim, bir oyun var sadece o da 30 GB. Bilgisayarımda şu an 287GB boş alan var SSD 464 GB neredeyse, bilgisayara format attım ama hala olması gereken boş alan yok.

Clipchamp'i kullanma zaten, hatalı bir video düzenleme programı kendisi. Eski dosyaları silmediği için kendini şişiriyor ve kullanıcıyı zora sokuyor, fark ettiğimde 170GB felandı ve deliye dönmüştüm. TreeSize'dan sistemde fazla yer kaplayan dosyayı bulamadın mı?

Clipchamp'i kullanma zaten, hatalı bir video düzenleme programı kendisi. Eski dosyaları silmediği için kendini şişiriyor ve kullanıcıyı zora sokuyor, fark ettiğimde 170GB falandı ve deliye dönmüştüm. TreeSize'dan sistemde fazla yer kaplayan dosyayı bulamadın mı?

Buldum hocam belirttiğim gibi bilgisayarda oyun yok şu an ama hala yer 100,150 GB daha boş olması gerekiyorken 287 GB yer var şu an.

Hocam TreeSize'yi kullandım fakat Clipchamp'ı kullanmadım link varsa atabilir misiniz?
Arkadaşın yazdığı gibi TreeSize ile en yüksek boyuttan en düşük dosya boyutuna göre sıralayın ve yüksek boyutlu dosyalara bakarak neyin yer kapladığını görebilir ve temizlik yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten TreeSize uygulamasını portable/taşınabilir olarak indirebilirsiniz...
TreeSize İndirme...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı