Bilgisayardaki dosyalar .hicrypt uzantısı ile kilitlendi

mcsweetman

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,,
Bilgisayardaki dosyalar .hicrypt uzantısı ile kilitlenmiş.
Bildiğim yöntemler işe yaramadı. Yeni nesil olduğunu fark ettim. Adamın bıraktığı not da aşağıdaki gibidir.
Bir de YouTube video koymuş. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizimle aegis"""""pz@gmail.com e-posta yoluyla iletisime gecin.
Kimliginiz: Zzph9""""""""""""""""pzax7uco8m0hczo*hicrypt

Bitcoin'le sifre cozme icin odeme yapmanız gerekir. Fiyat, bizimle ne kadar hızlı iletisim kurdugunuza baglıdır.

Odeme isleminden sonra size sifre cozme aracını gonderecegiz.

Sifre cozme garantimiz nedir?

Odemeden once bize ücretsiz sifre cozme icin 3 adede kadar test dosyası gonderebilirsiniz. Dosyaların toplam boyutu 2MB'den az (arsivlenmemis) olmalı ve dosyalar degerli bilgiler (veritabanları, yedekler, buyuk Excel sayfaları vb.) İcermemelidir.

Dikkat!

Sifreyi cozmeden once herhangi bir para odemeyin. Dosyaları test edin.

Hiçbir aracıya guvenmeyin. Size yardım etmeyecekler ve dolandırıcılık kurbanı olabilirsiniz. Bize e-posta gondermeniz yeterlidir, size her adımda yardımcı oluruz.

Diger e-postaları yanıtlamayın. Yalnızca bu e-posta size yardımcı olabilir.

Sifrelenmis dosyaları yeniden adlandırmayın.

Ucuncu taraf yazılımları kullanarak verilerinizin sifresini cozmeye calısmayın, bu kalıcı veri kaybına neden olabilir?

Dosyalarınızın ucuncu kisilerin yardımıyla sifresinin cozulmesi taraflar fiyatın artmasına neden olabilir (ucretlerini bize eklerler) veya bir dolandırıcılıgın kurbanı olabilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadım yazıdan ama sanırım bilgisayar hacklenmiş. Antivirüs indirip tarama yapın. Eğer Google de kilitlendiyse format atmaktan başka çare yok.

Hiçbir şey anlamadım yazıdan ama sanırım bilgisayar hacklenmiş. Antivirüs indirip tarama yapın. Eğer Google de kilitlendiyse format atmaktan başka çare yok.
Katılıyorum. Hatta antivirüs indirmeden direk format atın gitsin. Verileriniz çalınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı