Çözüldü YouTube Bilgisayardaki "Google TV'de yayınla" butonu nasil kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

spancer

Megapat
Daha fazla  
Alt katta televizyonda Google TV var ve başka hesap açık, benim hesabım açık değil (daha önce de giriş yapmadım hiç) sadece aynı ağa bağlıyız. Ne zaman YT'den bir şey açsam Google TV de yayınla vs. çıkıyor veya Chrome'un sağ üstteki medya kontrolü sekmesinde Google TV'de ne izlendiği vs. görünüyor ve bunu istemiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Çözüm

Bildirim için çözüm basit hocam fakat TV üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. TV üzerinden ayarlara girip medya oynatıcısı gibi bir kısım var. Oradan ağa bağlı olan cihazlarda gösterme diye bir kısım var. Onu seçtiğinizde sorun çözülür fakat telefonu yansıt özelliği hakkında bir bilgim yok.
chrome://flags adresine gidin.

• Global Media Controls for Cast start/stop
  • Load Media Router Component Extension
  • Cast Media Route Provider

Bu ayarları disable yapın.

Tarayıcıyı yeniden başlatın.

Bildirim için çözüm basit hocam fakat TV üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. TV üzerinden ayarlara girip medya oynatıcısı gibi bir kısım var. Oradan ağa bağlı olan cihazlarda gösterme diye bir kısım var. Onu seçtiğinizde sorun çözülür fakat telefonu yansıt özelliği hakkında bir bilgim yok.

Çözüm
chrome://flags adresine gidin.

• Global Media Controls for Cast start/stop
  • Load Media Router Component Extension
  • Cast Media Route Provider

Bu ayarları disable yapın.

Tarayıcıyı yeniden başlatın.
İlkini deaktifleştirdim ama diğer ikisi yok.
Teşekkürler deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…