Bilgisayardaki Hile Programları Nasıl Silinir?

Prodad19

Decapat
Merhaba arkadaşlar öncelikle hile kullanmıyorum hileye de karşıyım. Bilgisayarıma hile dosyası indirilmiş çocuklar tarafından hileyi sildim, fakat kalıntılar vb. kaldıysa Vac Ban yeme ihtimalim olabilir. Bu yüzden CS:GO oynamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Oyunun içindeki tüm dosyalar siliniyor. Önceden VAC ban yemediyseniz sıkntı olmaz.
hile programı vb oyun dosyalarının içinde değilse sorun olmaz o zaman hile kullandığıma dair delil olmaz değil mi
hile programı vb oyun dosyalarının içinde değilse sorun olmaz o zaman hile kullandığıma dair delil olmaz değil mi
tşk

tşk
tşk

4 sene önce liseden bir çocuğa vermiştim hesabımı bi uygulamayla başarım kasmış yakın zamanda farkettim (hep arkadaşlar yapıyor diye dalga geçebilirsiniz hesabı arkadaşıma vermem de bunun kadar saçma zaten) hevesim kaçtı nolur nolmaz diye oyunlarımı yeni hesaptan alıyorum ve oynuyorum,bilgisayarımı yakın zamanda topladım ve sıkıntılı bir program kurmadım bulut sistemi tarzı bir şeyin olması hilelerin otomatik olarak bu pcye de aktarılması gibi bir durum söz konusu mu yoksa sadece yapılan bilgisayarda mı kalır o dosya ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda arkadaş anlatıyor tabi o fps yüzünden yapıyor ama işinize yarar.

teşekkürler fakat şunu sormak istiyorum dediğim gibi bunu ben yapmadım 4 sene önceki gereksiz yapılan bir iş bu dosya oyundaki nişangah ayarlarının grafik ayarlarının kaldığı gibi steam bulutunda kalıyor mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı