Çözüldü Bilgisayardaki oyunlar DualShock 4 V2'yi Xbox konsolu olarak algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Revenuex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen MediaMarkt'tan PS4 DualShock 4 V2 aldım. Fakat işletim sistemi Windows (Microsoft ürünü) olduğu için konsolumu her oyunda Xbox kontrolcüsü olarak algılıyor. Kolu ilk taktığımda simge ve tuş olarak PlayStation tuşları çıkıyordu fakat şimdi her oyunda Xbox kontrolcüsü olarak algılıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Her oyunun Dualshock desteği yok. Mesela Capcom hiç bir oyununa Dualshock desteği eklemiyor. DS4Windows gibi aracı yazılımlar veya Steam Input açık olabilir. Steam Input oyun Dualshock 4 desteklese bile Xbox kolu olarak tanıtıyor.
Her oyunun Dualshock desteği yok. Mesela Capcom hiç bir oyununa Dualshock desteği eklemiyor. DS4Windows gibi aracı yazılımlar veya Steam Input açık olabilir. Steam Input oyun Dualshock 4 desteklese bile Xbox kolu olarak tanıtıyor.

Çözüm
Steam Input kapattım PS4 olarak gördü. Sorun çözüldü teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı