Dextermorganw Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bilgisayarimda PUABundler:Win32/DriverPack adlı bir şey var bir türlü silinmiyor. Virüs sanırım nasıl kaldırırım? Yardımcı olun. Dosya Ekleri IMG_20230817_180655.jpg 357,8 KB · Görüntüleme: 227 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Merhaba, bilgisayarimda PUABundler:Win32/DriverPack adlı bir şey var bir türlü silinmiyor. Virüs sanırım nasıl kaldırırım? Yardımcı olun.
J Just_akaliuser1243 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 hitman pro ile bir tara. 30 gün ücretsiz hakkın var, bir kere tara bilgisayarı virüsü kaldırır. orada farklı tracker cookieler falanda buluyor. windows defender kaldırırken zorlanabilir Artı 0 Eksi
hitman pro ile bir tara. 30 gün ücretsiz hakkın var, bir kere tara bilgisayarı virüsü kaldırır. orada farklı tracker cookieler falanda buluyor. windows defender kaldırırken zorlanabilir
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Dextermorganw dedi: Merhaba, bilgisayarimda PUABundler:Win32/DriverPack adlı bir şey var bir türlü silinmiyor. Virüs sanırım nasıl kaldırırım? Yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı yükleyin ve tarama yapın. Artı 0 Eksi
Dextermorganw dedi: Merhaba, bilgisayarimda PUABundler:Win32/DriverPack adlı bir şey var bir türlü silinmiyor. Virüs sanırım nasıl kaldırırım? Yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı yükleyin ve tarama yapın.
125824 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 4 Yer Manchester 17 Ağustos 2023 #4 Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapın hocam. Tam tarama yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Dextermorganw Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 125824 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapın hocam. Tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwerabayt bir ise yaramiyor şu an Kaspersky ve AdwCleaner kullandım casus yazılım varmış Google'dan gelmiş. 125824 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapın hocam. Tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam tarama yapiyorum şu an az kaldı bakalım bir daha çıkacak mi? Windows Güvenliği dedi: Malwarebytes'ı yükleyin ve tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Idle Master extended hakkında bir şey biliyor musunuz kart kasicaktim tehdit oluşturuyor diye kapandı. Son düzenleme: 17 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
125824 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapın hocam. Tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwerabayt bir ise yaramiyor şu an Kaspersky ve AdwCleaner kullandım casus yazılım varmış Google'dan gelmiş. 125824 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapın hocam. Tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam tarama yapiyorum şu an az kaldı bakalım bir daha çıkacak mi? Windows Güvenliği dedi: Malwarebytes'ı yükleyin ve tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Idle Master extended hakkında bir şey biliyor musunuz kart kasicaktim tehdit oluşturuyor diye kapandı.
D dovahkiin1103 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 Dextermorganw dedi: Malwerabayt bir ise yaramiyor şu an Kaspersky ve AdwCleaner kullandım casus yazılım varmış Google'dan gelmiş. Kaspersky tam tarama yapiyorum şu an az kaldı bakalım bir daha çıkacak mi? Idle Master extended hakkında bir şey biliyor musunuz kart kasicaktim tehdit oluşturuyor diye kapandı. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama çıktı mı virüs? Nasıl düzelttiniz? Artı 0 Eksi
Dextermorganw dedi: Malwerabayt bir ise yaramiyor şu an Kaspersky ve AdwCleaner kullandım casus yazılım varmış Google'dan gelmiş. Kaspersky tam tarama yapiyorum şu an az kaldı bakalım bir daha çıkacak mi? Idle Master extended hakkında bir şey biliyor musunuz kart kasicaktim tehdit oluşturuyor diye kapandı. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama çıktı mı virüs? Nasıl düzelttiniz?
KS KS Dextermorganw Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 dovahkiin1103 dedi: Konuyu hortlatıyorum ama çıktı mı virüs? Nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Bende hatırlamıyorum tam başka bir antivirüs indirdim casus yazılımları anında temizliyenden ismini hatırlamıyorum hemen temizlemişti Artı 0 Eksi
dovahkiin1103 dedi: Konuyu hortlatıyorum ama çıktı mı virüs? Nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Bende hatırlamıyorum tam başka bir antivirüs indirdim casus yazılımları anında temizliyenden ismini hatırlamıyorum hemen temizlemişti