dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Normalde RAM'im 8 GB fakat Windows'u son sürümü 21H1 güncelledikten sonra RAM'im 4 GB düşmüş bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Normalde RAM'im 8 GB fakat Windows'u son sürümü 21H1 güncelledikten sonra RAM'im 4 GB düşmüş bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm TRTNM 12 Ağustos 2021 Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen.
Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen.
KS KS dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #11 EmrahGK dedi: Güncellemeyi mahalle bilgisayarcısında yaptırtmadınız değil mi? Fazla geliyordu ben fazlalığı aldım sen de... Genişletmek için tıkla... İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. ArthurMorgan33 dedi: Bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin 32 Bit kurmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım 64 bit Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum. Artı 0 Eksi
EmrahGK dedi: Güncellemeyi mahalle bilgisayarcısında yaptırtmadınız değil mi? Fazla geliyordu ben fazlalığı aldım sen de... Genişletmek için tıkla... İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. ArthurMorgan33 dedi: Bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin 32 Bit kurmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım 64 bit Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #12 dwaynejohnson dedi: İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. Baktım 64 Bit. Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum. Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp RAM'lere bakın oynamış olabilir. Artı 0 Eksi
dwaynejohnson dedi: İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. Baktım 64 Bit. Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum. Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp RAM'lere bakın oynamış olabilir.
KS KS dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #13 AzIsırılmışElma dedi: Belki de kendisi yaptı? Windows 10 güncellemesi yaptım diyor. 8.1'den 10'a geçtim i kastediyorsa doğrudur. Ama Windows 10'un başka bir sürümüne güncellediyse bir sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Windows 10 en yeni sürümüne güncelledim. Artı 0 Eksi
AzIsırılmışElma dedi: Belki de kendisi yaptı? Windows 10 güncellemesi yaptım diyor. 8.1'den 10'a geçtim i kastediyorsa doğrudur. Ama Windows 10'un başka bir sürümüne güncellediyse bir sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Windows 10 en yeni sürümüne güncelledim.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #14 dwaynejohnson dedi: İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. Baktım 64 bit Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum. Genişletmek için tıkla... tamire götürdünüz mü hiç belkide tamire gittinde ram vergisi almıştır tamirci... Artı 0 Eksi
dwaynejohnson dedi: İyide güncellemeyi ben yaptım herkes yanlış anlamış. Baktım 64 bit Cidden bu sorunu nasıl çözebilirim güncellemeyi ben yaptım bilgisayarcıya götürmedim ve 64 Bit sistem kurdum. Genişletmek için tıkla... tamire götürdünüz mü hiç belkide tamire gittinde ram vergisi almıştır tamirci...
KS KS dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #15 ArthurMorgan33 dedi: Kasayı açıp RAM'lere bakın oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... İyi de güncellemeyi yapar yapmaz düştü yapmadan önce 8 yapınca 4 oldu kasanın oynadığını da zannetmiyorum. AzIsırılmışElma dedi: tamire götürdünüz mü hiç belkide tamire gittinde ram vergisi almıştır tamirci... Genişletmek için tıkla... Hiçbir yere götürmedim. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Kasayı açıp RAM'lere bakın oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... İyi de güncellemeyi yapar yapmaz düştü yapmadan önce 8 yapınca 4 oldu kasanın oynadığını da zannetmiyorum. AzIsırılmışElma dedi: tamire götürdünüz mü hiç belkide tamire gittinde ram vergisi almıştır tamirci... Genişletmek için tıkla... Hiçbir yere götürmedim.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #16 dwaynejohnson dedi: İyi de güncellemeyi yapar yapmaz düştü yapmadan önce 8 yapınca 4 oldu kasanın oynadığını da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakın ne olur ne olmaz. Artı 0 Eksi
dwaynejohnson dedi: İyi de güncellemeyi yapar yapmaz düştü yapmadan önce 8 yapınca 4 oldu kasanın oynadığını da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakın ne olur ne olmaz.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #17 Kasayı açarken dikkatli olun birde Artı 0 Eksi
TRTNM Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #18 Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen. Artı 0 Eksi Çözüm
Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen.
KS KS dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #19 Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen. TRTNM dedi: Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen. Genişletmek için tıkla... CPU-Z programı 8 GB gösterdi. Artı 0 Eksi
Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen. TRTNM dedi: Acaba yanlış gösterme ihtimali var mı? CPU-Z programını kullandınız mı? Orada da aynı mı? Bir de bu programla kontrol edin lütfen. Genişletmek için tıkla... CPU-Z programı 8 GB gösterdi.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 12 Ağustos 2021 #20 Memtest86 veya Windows Bellek Tanılama ile RAM testi yapın. Hata çıkmazsa RAM'in ucunu silgiyle silin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Memtest86 veya Windows Bellek Tanılama ile RAM testi yapın. Hata çıkmazsa RAM'in ucunu silgiyle silin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et